Skogbrannkurs for entreprenører og maskinførere - nettkurs



Kursarrangør: Skogkurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 600

Vi tilbyr skogbrannkurs for entreprenører og maskinførere som nettkurs. Å starte en skogbrann kan få store konsekvenser og det kan medføre et økonomisk ansvar for deg som entreprenør.

Innhold:
For at du skal kunne jobbe i skogen i skogbrannsesongen må du følge nasjonale retningslinjer for skogsdrift i skogbrannsesongen. Ved å følge retningslinjene reduseres både faren for å starte brann og risikoen for økonomiske krav dersom brann likevel skulle oppstå. Dette kurset er obligatorisk for entreprenører og maskinførere som kjører skogsmaskiner i skogbrannsesongen. Å starte en skogbrann kan få store konsekvenser og det kan medføre et økonomisk ansvar for deg som entreprenør.

For at du skal kunne jobbe i skogen i skogbrannsesongen må du følge nasjonale retningslinjer for skogsdrift i skogbrannsesongen. Ved å følge retningslinjene reduseres både faren for å starte brann og risikoen for økonomiske krav dersom brann likevel skulle oppstå. Dette kurset er obligatorisk for entreprenører og maskinførere som kjører skogsmaskiner i skogbrannsesongen. Kurset er utviklet i samarbeid med forsikringsselskapet Skogbrand.

Målgruppe for kurset:
Entreprenører og maskinførere