Skalldyrbonanza (Reprise)



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Østervåg 30, 4006 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Inge lager 2 retter + desserten. Gjestene spiser disse to på fint dekkede langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Rettene spiser vi etter hvert som de blir ferdige. Kvelden avsluttes med en flott dessert og kaffe.

Råvarer denne kvelden:
• Kamskjell
• Kongekrabbe
• Reker
• Blåskjell
• Scampi
• + litt fisk
• Delikat dessert med hjemmelaget is

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurset betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med. Vi har alle rettigheter.