Kurs i vals i Skedsmo / Lillestrøm

Vals er en meget populær dans i tretakt som danses i mange forskjellige sammenhenger. Kanskje du må øve inn en bryllupsvals eller er bedt på ball? Her finner du kurs i vals for både nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Brudedans

Vi forstår at den første dansen er et av de viktigste øyeblikkene på den store dagen deres. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å gjøre bryllupsdansen til et uforglemmelig minne. Vi skreddersyr undervisningen etter deres ønsker og behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm Avtales kr

Corporate team building

Dansetimer og workshops for bedriftskunder og bedrifter LSKdans spesialiserer seg på dansetimer og danseverksteder for selskaper. Vi tilbyr et bredt utvalg av dansetjenester til bedrifter for enhver type arrangement.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm Avtales kr

Skal vi danse med Trine Dehli Cleve

Dette kurset holdes av Trine Dehli Cleve kjent som dommer i Skal vi danse på TV2 og hennes mann og danseinstruktør Thomas Cleve. Kurset går hver onsdag og varer i 1,5 time.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 6 kvelder 1.350 kr

Dans som teambuilding i deres bedrift

Vi tilbyr dansekurs for bedrifter. Er dere ute etter morsom og engasjerende aktiviteter for ansatte i deres bedrift? Vi underviser i ballroom danser som waltz, tango og cha cha cha samt salsa og bachata.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

2024 - Ball (Symra)

Symra arrangerer ball på Klækken hotell 26. okt 2024.Kurs i dansene på dagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 26.10.2024 26.10.2024