Sjokolade og vin i kombinasjon



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen ,2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 18:00
Varighet: 2 timer
Pris: 1.500
Neste kurs: 14.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave.

Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin. Ser man derimot nærmere på sjokoladens kakaoinnhold, dens kvalitet, kombinasjonen den inngår i og eventuelt tilbehør vil oppgaven straks føles mer overkommelig og en større variasjon av drikkevalg er mulig.
Denne kvelden smaker vi oss frem til perfekte kombinasjoner av sjokoladedesserter og vin, og vi smaker musserende-, hvite-, røde-, og forsterkede viner. Vi smaker fem ulike drikker og fem ulike tilberedninger av sjokolade.

Og ettersom dette arrangeres på selveste Valentines Day dekker vi koselig, tomannsbord og bord tilpasset antallet på din booking.

Oppmøte kl 18:45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen 2 etg,
Vulkan 5, 0178 Oslo
Tidspunkt: 19.00-21.00
Pris: kr. 1500,- per person, dette inkluderer all mat og drikke

Booking vis kulinarisk akademi sin nettside

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs om mat og vin i kombinasjon

Antall deltagere: 12 - 36 personer