Sjelden mulighet Qigong lærerutdannelse Oslo med master shen JinKursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Ta kontakt
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 5-dagers kurs Onsdag: 1600-2100 Torsdag: 1500-2100 Fredag: 1000-1700 Lørdag: 1000-1700 Søndag: 1000-1600 3 dagers kurs Fredag: 1800-2100 Lørdag: 1000-1700 Søndag: 1000-1600
Varighet: 8 helger
Pris: 24200
Neste kurs: 14.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Neste store satsing fra Shen Jin og Nordisk Buqi-organisasjon er Qigong lærerutdannelse med oppstart i November 2019. Forrige lærerutdannelse i Norge var med Dr Shen Hongxun i 2009/2011. Mange har etterspurt en ny utdanning. Så det er med glede å kunne informere at fra November 2019 vil vi arrangere

LÆRERUTDANNELSE I TAIJIWUXIGONG - 8 helgekurs (hvorav 3 er 5 dager kurs)

Studiet er designet for fremtidige profesjonelle Taijiwuxigong instruktører, men er også åpent for deltakere som ønsker å studere dette meget effektive systemet til fordel for egen helse og egen utvikling.
For helt nye studenter gir dette en unik mulighet til å tilegne seg dyp innsikt i et unikt system og til bevege seg på en ny sti i livet. Både nye og gamle studenter kan kvalifisere seg til å bli instruktører i fremtiden. Dette forutsetter at man fullfører utdanningen og krav som settes opp av Buqi Institutt Internasjonal ved Master Shen Jin.

INSTRUKTØRUTDANNELSEN DEKKER FØLGENDE EMNER:

Energi pumpen: – Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.
Energi rørene: – Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.
Energi Kranene: fingre, hender og armer, ben og føtter: hvordan “åpne” dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette.
Vår parabol antenne: Senter/midt kanalen
Ulike pusteteknikker: Bruk av pust og lydvibrasjon.
De åtte utviklingstrinnene: Hvordan identifisere og nå de ulike trinnene, samt identifisere sine studenters nivå og understøtte deres videre utvikling.
Binqi (patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energisk natur): Identifisering av helserelaterte problemer.
Spontan bevegelse og Wuxi Daoyin: Hvordan bruke Taijiwuxigong øvelser og energi kraft til å rette opp problemer og eliminere Binqi i seg selv og hos andre.
Det doble negative sirkelen av negative følelser og dårlig kroppsholdning: Hva er de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.
Undervisning: Hvordan undervise en Taijiwuxigong klasse og organisere kunnskapen riktig

Shen Jin vil gå i dybden på hver øvelse i taijiwuxigong universet, som garanterer en ny forståelse for systemet og hver daoyin.

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Bok

Eksamen / sertifisering

Ja