Sinnemestringskurs via video - online



Kursarrangør: Stiftelsen Tryggere
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr sinnemestringskurs via video. Til deg som ikke kan eller ønsker å benytte deg av vårt sinnemestringstilbud ved våre kontorer i Oslo, Lofoten eller Vesterålen, har du mulighet for å benytte deg av vårt tilbud om sinnemestring via video.

Innhold:
Videosamtalene kan du gjennomføre fra hvor som helst så lenge det er noenlunde god dekning via internett eller mobilnett. Dersom du bor i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø eller andre steder i landet og ønsker hjelp til sinnemestring, kan du benytte deg av vårt tilbud om sinnemestringskurs via video. Samtalene gjennomføres normalt på dagtid, men vi kan også ta imot til samtaler på kveldstid og i helgene.

Slik fungerer sinnemestring via video:
Vi benytter enten Confrere, Google Duo, FaceTime eller en annen teknisk løsning til videosamtaler. Felles for de er at de er kryptert ende-til-ende, og følger dermed Direktoratet for e-helse sine krav til bruk av videokonsultasjon. Dette innebærer at de er like sikre og private som om du hadde snakket med terapeuten på hans eller hennes kontor. Videosamtalene blir ikke tatt opp eller lagret. De tekniske løsningene for videosamtaler som vi benytter er meget trygg, og stadig flere legekontorer, psykologtjenester og andre samtaletilbud tar i bruk denne type teknikk. Terapeuten vil notere relevant informasjon fra samtalen på lik linje som terapeuten gjør når samtalen blir holdt på hans eller hennes kontor.

1) Du kan gjennomføre videosamtalen hvor enn du befinner deg, så lenge du har noenlunde OK nettdekning. For at du skal få best mulig utbytte av videosamtalen anbefaler vi at du er et sted der du kan snakke mest mulig uforstyrret.

2) Du trenger mobil, nettbrett eller pc med videokamera. Dersom du har pc uten videokamera, finnes det mange gode og rimelige videokameraer på markedet som du enkelt kan koble til pcen.

3) Før videosamtalen vil du få tilsendt sms eller e-post som inneholder blant annet informasjon om hvordan du skal logge deg på videosamtalen.

Målgruppe for kurset:
Vårt tilbud retter seg mot personer i alle aldre som i sinne kan utagere