Silvametoden - Silva Life System (SLS)



Kursarrangør: Silvametoden
Sted: Quality Hotel Panorama
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Ivar Lykkes veg 1, 7075 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 20:00
Varighet: 1 helg
Pris: 5.970

Vi tilbyr kurs i Silvametoden - Silva Life System (SLS). SilvaMetoden SLS er laget for å frigjøre din indre kraft ved bruk av tanketeknikker, visualisering og forestilling, tenke positivt og meditasjon.

Innhold:
SilvaMetoden SLS består av en rekke ledende øvelser som starter med at du lærer hvordan du setter deg i en avslappet, meditativ tilstand. Hver eneste øvelse leder til større bevissthet og økt evne til å fokusere tankene dine. Denne nyervervede evnen tillater deg å løse hverdagsoppgavene, få et bedre perspektiv på livet ditt og få til mer av det du ønsker. Dette kurset har allerede forandret mange menneskers liv.

Forestill deg fordelene av å….
• Bli kvitt negativt stress, ha indre ro gjennom dagen
• Være mindre bekymret, og mer glede istedet
• Sove bedre og våkne uthvilt og energisk
• Ha nærere og dypere relasjoner
• Ha økt fokus og konsentrasjon når det koker rundt deg på jobb eller hjemme
• Bedre hukommelse og innlæringsevne - effektiv studieteknikk
• Redusere / kvitte deg med hodepine, migrene og andre smerter
• Ha bedre fysisk og mental helse, styrket immunforsvar
• Få kreative og intuitive ideer som tar deg raskere mot målene dine
• Øke selvtilliten og tryggheten i egne valg
• Være mer til stede i eget liv og i flyt med omgivelsene

Når du har tatt kurset første gang får du repetisjonsrett videre på dette kurset.

Målgruppe for kurset:
Et kurs laget for deg som ønsker å frigjøre din indre kraft ved bruk av tanketeknikker, visualisering og aktiv meditasjon. Du vil lære en rekke øvelser som leder til større bevissthet og økt evne til å fokusere tankene dine på positive og sterke mål.

Dette er kurset for deg som er interessert i personlig utvikling, og ønsker å begynne å bruke intuisjonen din mer. Dette er også kurset for deg som har utfordring med stress og stressrelaterte problemer som f.eks søvn, smerte og helse.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført. “Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på , og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!
- Liv

Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etter hvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort.
- Cecilie Aagot

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine
- Ragna

Vis flere tilsvarende kurs: