Silva Livsmestring - barn og ungdom - repeterende deltagerKursarrangør: Silvametoden
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du må legge inn ditt sertifikatnummer som gir repetisjonsrett
Pris: 900

Vi tilbyr kurs i Silva Livsmestring for barn og ungdom. Et kurs i livsmestring for barn og unge som vil bygge selvtillit og gjøre det bra på skolen. Et kurs som vil forbedre det de er gode på, redusere egne begrensninger, og lære å leve livet og ikke som et offer for omstendighetene.

FÅ FREM DET ALLER ALLER BESTE I DEG SELV!
Velkommen til kurs for ungdom i alder 13 til 16 år!
Silvametoden tilbyr ypperlige teknikker som ungdom kan bruke for å hjelpe seg selv med bl.a. press og stress i hverdagen og til å styrke selvbildet sitt. Dette er selvutvikling tilpasset ungdom.
Det er teknikker i mental styrketrening som setter dem i stand til å håndtere hverdagen og seg selv på en bedre og bedre måte. Det er teknikker og kunnskap for hva de kan gjøre for å være motstandsdyktige i møtet med livet. Dvs hvordan de kan møte og håndtere både motgang (som problemer med venner eller på skolen) og medgang (som suksess og synlighet). En resilient (motstandsdyktig) ungdom er trygg, sterk og modig.

Under kurset går vi gjennom blant annet følgende temaer:
• Hvordan vi blir skikkelig gode på å slappe av hvor som helst og når som helst.
• Du lærer å håndtere stressrelaterte utfordringer som å sovne godt, slippe hodepine og smerte og prestere selv under press.
• Viktig fokus på å bygge selvtillit og selvfølelse, et godt selvbilde er en styrke på skolen, med venner og familie, på fritidsaktiviteter og innen sport.
• Selvfølgelig lærer du gode teknikker for konsentrasjon, innlæring og hukommelse + hvordan .du får ut det du kan på prøver og eksamener.

Teknikker for bl.a.:
• Avspenning, du blir kjempegod til å slappe skikkelig av
• Å kunne sovne når du vil
• Å kunne våkne uthvilt når du vil uten å bruke en fysisk vekkerklokke
• Huske drømmer bedre for å få ideer og løsninger
• Håndtere smerte og stressrelaterte utfordringer
• Du får bedre hukommelse, konsentrasjon og læring
• Hvordan du kan jobbe for å realisere drømmene og målene dine
• Hvordan du kan være kreativ for å komme opp med ideer og løsninger til å komme ut av vanskelige situasjoner
• Du lager et mentalt arbeidsrom for å løse alle typer problemer
• Å stole på egen magefølelse som ressurs for å ta gode valg
• med mer...
Summen av dette gir bedre Livsmestring når kunnskapen brukes.Målgruppe for kurset:
Barn og ungdom i aldersgruppen 13 - 16 år

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført
“Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på , og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!
- Liv, Deltaker

Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilken favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etter hvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort.
- Cecilie Aagot, Deltaker

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine
- Ragna, Deltaker

Vis flere tilsvarende kurs: