Sikkerhetstest for funksjonelle testere - bedriftsinternt



Kursarrangør: SOCO Norge AS
Sted: SOCO sine lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs med sikkerhetstest for funksjonelle testere for bedrifter. I løpet av kurset vil du få en introduksjon til sikkerhetstest, og få hjelp til å bygge en testlab for å gjennomføre enkle sikkerhetstester på sin egen PC.

Innhold:
Det er stor enighet i fagmiljøet om at sikkerhetstesting bare blir viktigere. Økende grad av interaksjon mellom systemer, utveksling av data og krav til både åpenhet og sikker data, gjør at tidlig sikkerhetstesting kan spare prosjekter for både tid og utgifter. Med dagens tilgjengelighet på sikkerhetstestverktøy, kombinert med verktøyenes standardkonfigurering, kan også funksjonelle testere tidlig få et innblikk i sikkerhetstilstanden på den aktuelle applikasjonen eller systemet. Basert på utfallet av din egen sikkerhetstest, vil du kunne ta bedre beslutninger ovenfor videre, og eventuelt mer omfattende, sikkerhetstesting.

Alle kursdeltakere vil få hjelp til å installere en komplett sikkerhetstestlab på sin egen PC med bruk av Open Source Software (VMware Kali Linux og andre ressurser). Deretter vil Frans, sammen med kursdeltakerne, gå gjennom noen verktøy slik at alle kan få øve på installerte testapplikasjoner og systemer. Frans vil også gi smarte tips og triks slik at kursdeltakerne kan gjennomføre de viktigste sikkerhetstestene rettet mot applikasjoner og servere.

Kursholder: Frans Dijkman

Frans Dijkman har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim.

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian testing board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension og mange fler.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - For deg som er en funksjonell tester som ønsker å vite hvordan du kan bruke sikkerhetstest og din hverdag.

Kursmateriell:
Ta med egen PC og lader

Vis flere tilsvarende kurs: