Showgruppe - nybegynner nivå 1 (13 år+)Kursarrangør: RAW Dance Studio
Sted: RAW Dancestudio AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Olav Tryggvassons gate 39, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Fredager kl 19:00 - 20:10
Varighet: 14 uker á 70 minutter
Pris: 2.520

Vi tilbyr dansekurs i showgruppe for ungdom på nybegynner nivå 1. Danseinstruktør Tomas holder dansekurs i showgruppe nivå 1 for elever i alderen 13 år+.

Instruktør: Tomas Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og bevegelse, men det var først da han oppdaget dansemiljøet i Trondheim at han fant tilhørigheten i street dance. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har siden 2009 undervist disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturene den oppsto i. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassene.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, det sosiale og kulturen mens de samtidig kan ha det gøy.

Målgruppe for kurset:
Ungdom fra 13 år og oppover som ønsker dansekurs i showgruppe

Nivå:
• Nybegynner nivå 1