Sertifisert Helsecoach (80 CPD poeng)Sted: Bygdøy
          Oslo, Bygdøy
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (80 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 12 måneder
Pris: Ta kontakt for tilbud

Helsecoachutdanningen fra Nordic Coach & NLP Academy er en unik profesjonsutdanning basert på avansert NLP, Coaching, positiv psykologi, folkehelse, frisklivstilbud og helsefremmende arbeid.

Velkommen til NOCNA - Norges pionérskole innenfor coaching, personlig lederutvikling, NLP og mental trening. I over 25 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått enestående resultater av å bruke kunnskapen som de har lært hos oss.

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) utvikler, bistår og støtter organisasjoner og mennesker til suksess, resultater og utvikling. Vårt høyt utdannede trenerteam består av fageksperter innen psykologi, medisin, ledelse, helsefag, coaching, juss og pedagogikk.

Vil du bli Helsecoach?

Helsecoachutdanningen gir deg et stort konkurransefortrinn og mange gode karrieremuligheter. Metoden fokuserer på helse, livsstil, og frisklivscoaching og gir læring og integrasjon av helseverdier, coaching teknikker, helsefremmende verktøy og selvhjelpsverktøy. Helsecoaching er ikke "alternativ medisin" eller "alternativ behandling". Den er en supplerende, kompletterende kommunikasjons- og helsefremmende verktøykasse.

Du får også internasjonalt akkreditert CPD bevis med 80 CPD poeng.

Helsecoaching er definert som en tjeneste hvor tilbydere tilrettelegger deltakerens prosess i å endre livsstilsrelatert atferd for bedre helse og livskvalitet, eller å etablere og oppnå helsefremmende mål. Helsecoachen bistår sin klient å nå sine mål ved tilrettelegging av læringsprosessen på bestemte helserelaterte emner og senere støtte dem i å nå sine mål.

Ta kontakt for å lage en individuell studie- eller karriereplan.

Målgruppe for kurset

Åpen for alle. Kan tas i flere deler i eget tempo.

Målgruppen for studiene er:
- Utdannede NLP Master Practitioners & coacher
- Helsepersonell som ønsker å benytte helsecoaching og/eller NLP som en del av sitt arbeid
- Fagspesialister som ønsker å benytte helsecoaching og/eller som metode, i tillegg til sine tradisjonelle faglige virkemidler
- Personer som ønsker personlig vekst, faglig utvikling, inspirasjon og påfyll i sitt arbeid
- Ledere, veiledere, rådgivere og andre som har ansvar for personal og HR
- Individer som ønsker å lære mer om helse og helhet, eller stoppe opp i hverdagen for å gi plass for nye og viktige valg
- Etablerte og nye team som ønsker å utvikle sine praktiske helsecoaching ferdigheter

Kursmateriell

Kursmateriell inngår i utdanningen.

Eksamen / sertifisering

Sertifikat / kursbevis vil bli utdelt etter gjennomført godkjent utdanning. Du får også internasjonalt akkreditert CPD bevis med 80 CPD poeng på hvert trinn.

Uttalelser

"Valget falt på Nocna og det har vært en reise jeg ikke ante jeg kom til å ta da jeg begynte. Dette er mer enn å lære seg noen nye ferdigheter, dette er læring for livet. Jeg har lært veldig mye om meg selv og mine ressurser både av lærerne og av mine medstudenter. Evig takknemlig for dette! Og jeg vil gjerne bringe det videre til andre mennesker fordi jeg vet hvilken fantastisk effekt det har på livet. Jeg og alle mine klienter på jobben har sluttet å burde! Den viktigste lærdommen jeg tar med meg er at "If you can dream it, you can (actually!) do it"

K. Nicolaisen
Sertifisert NOCNA Helsecoach, Sertifisert NOCNA NLP Master Practitioner


"Det har vært godt å være en del av en utdannelse som har vært pedagogisk i alle prosesser. Jeg har lært prosesser som kan hjelpe i alle menneskers hverdag hvis vi skal tenke helhet i tilfriskning. Er utrolig takknemlig for denne utdannelsen og lærdommen jeg har fått del i. Deilig å være vitne til en utdannelse der lærerne er stolte av faget sitt. Tusen takk! "

L. Ottem
Psykiatrisk sykepleier, Sertifisert NOCNA Helsecoach