Selskapsdans - nybegynner nivå 1



Kursarrangør: Ewa Trela Dans
Sted: 6. etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Christian Krohgs gate 2A, 0186 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 17:00 - 17:55
Varighet: 7 uker
Pris: 1295
Neste kurs: 06.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr dansekurs i selskapsdans på nybegynner nivå 1. Du lærer grunnleggende trinn i selskapsdans, bl.a. engelsk vals, cha cha cha, tango osv. Vi bygger en solid grunnstruktur som gjør at du kan føle deg komfortabel på dansegulvet. Du trenger ikke å ha med partner.

Litt om pardans:
I pardans er det vanligvis en fører og en følger. Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Litt om selskapsdans:
Selskapsdans består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep). Sportsdans er hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt, og vårt mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen din.

Først og fremst er selskapsdans ment som hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Har du lyst til å lære å danse som kjendisene i Skal Vi Danse? I våre kurs får du kunnskap som du har nytte av for livet!

Instruktører: Ewa Trela, Santino Mirenna og Julia Wojszkun

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å danse selskapsdans

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Ta med behagelige klær og sko samt en vannflaske og gjerne litt godt humør :-)

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Tusen takk for fine kvelder! Som du vet Ewa, jeg var litt misfornøyd med partner, men det gikk seg til. Jeg hadde nok en forventning og et ønske om at partneren hadde mer dans i seg. Mer rytme, bevegelighet - en som kunne føre. Det ble små lykkeøyeblikk da jeg danset med Santino. Dere to får full pott med stjerner - skryter av dere til alle. Et par av mine vennepar er klare for høsten.

Jeg har veldig lyst til å danse mer, er litt på søk blant venner og bekjente, men ikke lett. Jeg er ikke negativ til å starte på nybegynner en gang til - med en som kan og vil. Og tusen takk for at jeg fikk delta på to kurs. Antar at det ikke er dere som instruerer til høsten, ønsker dere lykke til i Skal vi danse - skal heie!
- Inger Elisabeth Mørk B.