Seksuell lyst (Libido) - bedriftsinterntKursarrangør: Sexologakutten AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om seksuell lyst (Libido) for bedrifter. Fantasier og seksuelle drømmer er viktig for å starte lysten. De seksuelle fantasiene kan være opplevelser du har hatt med tidligere partnere, noe en har sett eller lest.

Innhold:
Vi kan lage våre egne mentale bilder som gir oss lyst og kåthet umiddelbart. Lekenhet, forestillinger og kreativitet er en viktig del av vår seksuelle fantasiverden. Noen ganger kan fantasier gi oss dårlig samvittighet, skam og skyldfølelse for at det er noe som partner ikke vil tillate. Vår lyst tennes ved hjelp av berøring, smaksopplevelser, hørsel, lukt og syn. Lysten kan variere veldig blant oss mennesker.

Har du lyst å ha mer lyst? Har du lyst at partneren din skal få mer lyst? Da må din partner ville. Vi kan ikke tvinge noen til å ha mer lyst, men vi kan bidra til å finne ut av hva som er årsaken til manglende lyst. Vi gir metoder som du kan prøve ut hjemme.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter. Når vi lager kurs til din bedrift vil vi gjerne ha en prat i forkant slik at vi kan spisse inn foredraget på deres behov. Vi gleder oss til du tar kontakt.

Kursspråk:
• Kurset kan holdes på norsk og engelsk

Vis flere tilsvarende kurs: