Seilkurs i Kroatia (50 fot)Kursarrangør: Seileren
Sted: Båten ligger i Baotic marina, Trogir
          Utlandet, Kroatia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 dager

Vi tilbyr nå et unikt seilkurs i Kroatia på en velutstyrt og nyere Bavaria 51 Cruiser (2016 modell). Båten er 14,99 meter og den største båten du kan seile uten Fritidsbåtskippersertifikat.

Innhold:
Du velger selv hvilket læringsnivå du ønsker deg og hvor mye du bare vil slappe på en stor og komfortabel båt i Kroatias nydelige skjærgård. Det viktigste for oss er at alle skal få muligheten til på lære å seile storbåt, ha en uforglemmelig uke og særlig oppleve trygghet om bord i en seilbåt. Om du har litt erfaring fra før, har tatt båtførerprøven, og iløpet av kurset ser at du kan mestre å være skipper på en slik båt, kan du avlegge praktisk prøve for internasjonalt båtførersertifikat ICC siste dag. Du får også tilgang til vårt nettbaserte kurs til båtførerprøven, om du ønsker.

Du kan melde deg på alene, eller som en gruppe. Båten har fem doble lugarer. Tre bad og i tillegg et eget dusjrom. Blir det varmt, har båten egne vifter i alle lugarer. Båten har dieselvarmer, baugtruster moderne vind- og navigasjonsutstyr. Den har sikkerhetsutstyr til alle om bord og livflåte. Det samme gjelder dyner / puter / sengetøy og håndklær. Båten har egen jolle med påhengsmotor og eget padlebrett (SUP).

I løpet av kursdagene vil du blant annet lære havnemanøvrering, ankring, grunnleggende seiltrim og navigasjon. Vi prioriterer opplæring i viktig sikkerhet både til havs ved ankring/havn. Vi skal også lære reving av seil og hvordan tilpasse seilføringen til ulike vindforhold. Vi legger opp til å seile til en ny destinasjon hver dag og avslutter gjerne hver ettermiddag på en koselig lokal restaurant, eller lager god mat i båten.

Målgruppe for kurset

Kurset passer svært godt for de som vil lære å seile og bli trygg på både havnemanøvrering og håndtering av en stor båt. Dersom du selv en gang ønsker å ha ansvaret for en stor båt, eller være med som mannskap på en stor båt i varme farvann, passer dette kurset godt for deg.

Vis flere tilsvarende kurs: