SausekursKursarrangør: Apéritif AS
Sted: E.C. Dahls Pub og Kjøkken
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Strandveien 98B, 7042 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 12:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: 1.095

Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste. En god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.

Innhold:
På EC Dahls Pub og Kjøkkens flotte kurslokaler blir det disket opp til sausekurs. Her viser kjøkkensjef Andreas Strømsland hvordan du selv kan bli en mester på kjøkkenet når det kommer til saus, og du får selv delta aktivt på kurset. På menyen er det klassiske og velprøvde sauser og smaker. Men Andreas har også noen overraskelser å by på. Her får du først prøvd deg på flere ulike type sauser som hollandaise, bearnaise, choronsaus, flere typer beurre blanc og kraft laget på kjøtt og fisk. Etter endt kurs får du servert en tre-retters meny hvor vi bruker et utvalg av de ulike sausene som ble lagd under kurset.

Kurset vil foregå hos E C Dahls Pub og Kjøkken som er Apéritifs samarbeidspartner i Trondheim. Kursholder vil bli kjøkkensjef Andreas Strømsland som er født og oppvokst i Nord-Amerika og har bred erfaring fra både inn- og utland. Han har fordypet seg i smokerfaget, lever for ekte håndverk og jobber også mye med tørrmodning av kjøtt.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte sauser og imponere alle i omgangskretsen. Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Bearnaisesausen lager du selv etter dette

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Kjøkkensjef Andreas Strømsland

Matservering: Tre retters middag etter endt kurs

Allergi:
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde i fra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde i fra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

Målgruppe for kurset

Dette kurset passer for alle

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer:
• Deltakende matkurs
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Lån av utstyr under kurset
• Forstykke til låns
• Kurskompendium
• Tre retters middag eter endt kurs (NB drikke kommer i tillegg og betales på stedet)