Saucer til selskap



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen, 2. etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 17:00
Pris: 1.250
Neste kurs: 05.11.2019 | Vis alle kursdatoer

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og forskjellige retninger. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe som enhver familie burde sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus

Vi tar for oss 5 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

• Salsa Verde
• Béarnaisesaus
• Rødvinsaus
• Skalldyrsaus/blåskjellsaus
• Vaniljesaus


Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av våre kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget og har du noe til overs er du hjertelig velkommen til å ta de med hjem.

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Slik gjennomføres kurset:
Demonstrasjon fra våre kokker.
Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:
Sauser som passer fint for selskaper
Hva de ulike sausene kan brukes til
Forskjellige teknikker

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å imponere med gode sauser

Antall deltagere: 12 - 22 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca. 3 timer)
Rikelig med smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Lån av forkle
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale

Vis flere tilsvarende kurs: