Sangkurs for barn 4-5 år



Kursarrangør: Kolibri Musikkakademi
Sted: Oslo, Bislett
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 69, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 30 minutter
Pris: 6,048

Alle elever fortjener å få en god og grunnleggende musikkundervisning enten de vil bli profesjonelle musikere eller ikke. Gjennom tilpaset undervisning vil vi hjelpe elever til å utvikle sitt musikalske talent og la de oppleve gleden ved musikkmestring.

Målet for sangkurset:
I utgangspunkt i den klassiske litteraturen vil eleven lære øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamentet for kunsten å synge. I tilfelle du ønsker å lære andre musikksjangre utøver den klassiske, som musikal, popp, blues, jazz, er dette også mulig. Undervisningen tilpasses læreforutsetningene til den enkelte elev. Undervisning kan foregå på norsk, engelsk eller serbisk.

Kurset består av:
* Individuell sangundervisning en gang per uke 30 eller 40 minutter
* Gruppeundervisning en gang per måned 30 minutter.
* Konsert ved slutten av hvert semester
Vi anbefaler individuell undervisning med 30 eller 40 minutter timelengde. Tilbudet med 20 min timelengde er laget med ønske å gjøre sangundervisning mer tilgjengelig for elever som har begrenset budsjett.

Varighet:
1 semester. Hvert semester består av 5 måneder med undervisning. Høstsemester varer fra august til januar (uke 35-50 og uke 03-05). Vårsemester varer fra februar til juni (uke 06-24). Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.

Målgruppe for kurset

Sangkurs for barn 4-5 år