Samfunnsfaglig engelsk - Live Online



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Tirsdager og torsdager kl 10:00 - 11:45
Varighet: 1 semester
Pris: 11.500

Samfunnsfaglig engelsk er programfag på lik linje med andre programfag som for eksempel fysikk, matematikk, samfunnskunnskap og økonomi, når det gjelder generell studiekompetanse. Dette innebærer at du kan erstatte ett eller flere programfag du ikke er fornøyd med og i stedet ta dette faget.

Om fagene:
Det omfatter kunnskap om grunnleggende trekk ved engelsk språkbruk og sammenhengen mellom språk, kultur og samfunn og bruk av språklige virkemidler i ulike typer tekster.

Forkunnskaper:
Bestått engelsk fra studiespesialisering Vg1 eller fra yrkesfag Vg2. Det er en fordel at du i tillegg har bestått Internasjonal engelsk.

Om Akademiet Live:
Med Akademiet LIVE følger du undervisningen på nett i vårt digitale klasserom. Hvert fag har to faste livesendte undervisningsøkter i uken. Du logger på og følger undervisningen fra hvor du selv ønsker, du kan stille spørsmål til læreren direkte og danne kollokviegrupper med dine medstudenter. Opptak av alle undervisningsøkter er tilgjengelig, om du ønsker repetisjon eller har gått glipp av noe.
Målgruppe:
Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Eksamen:
Det er to eksamener i Samfunnsfaglig engelsk, en skriftlig sentralt gitt eksamen, og en lokalt gitt, muntlig eksamen. Dato for lokalgitt eksamen settes av ditt eksamenskontor.

Fagkode:
Skriftlig: SPR3010
Muntlig: SPR3011

Omfang og støtte i Lånekassen:
Samfunnsfaglig engelsk utgjør 140 årstimer, dette tilsvarer 33% studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester. Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen