Matematikkundervisning og leksehjelp i Bærum / Sandvika

I denne kategorien finner du kurs i matematikk opp til høyeste nivå for videregående skole. Du finner leksehjelp fra grunnskolenivå helt opp til 1MX, 2MX og 3MX. Du vil også finner kurs i matematikk for voksne og barn med lærevansker.
Søker du kurs i matematikk på høgskolenivå finner du det i kategorien Matematikk, kjemi og naturfag under Høgskole og videreutdanning.

Grunnleggende matematikk - forberedende til 1 + 2P - privatist

Vi tilbyr kurs i grunnleggende matematikk forberedende til 1 + 2P. I dette forkurset øver vi inn igjen glemte regneferdigheter i emner som brøk, prosent og algebra. Slik at du kan stille godt forberedt til å gjennomføre kurs i P-matematikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 40 timer 6.700 kr

Grunnleggende VGS-matte - forberedende til R1/S1

Vi tilbyr grunnleggende kurs i VGS-matte - forberedende til R1/S1. Er det en stund siden du gikk på videregående og hadde matematikk? Eller har du tatt P-matematikk på videregående og bestemt deg for å gå videre med matematikk? Da kan det godt være at du trenger et krasj-kurs i forkunnskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6.700 kr

Matematikk 1P - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P som privatist. Hva gir deg viktig hverdagskunnskap og er et nødvendig utgangspunkt for videre studier? Svar: Matematikk 1P. Hvor stor er sjansen for at du vinner i Lotto, og hvordan setter du opp et husholdningsbudsjett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 140 timer 12.900 kr

Matematikk 1P med teskje - privatist

Vi tilbyr matematikk 1P med teskje som privatist. Matematikk 1P gir deg viktig hverdagskunnskap og er et nødvendig utgangspunkt for videre studier. Sliter du litt med faget, er dette kurset noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 måneder 17.900 kr

Matematikk 2P - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P som privatist. Matematikk 2P gir deg generell kompetanse i matematikk. Dette er kunnskap du trenger både i hverdagen og i videre studier. I dette kurset går du videre fra matematikk 1P og lærer mer om potensregning og funksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 84 timer 10.400 kr

Matematikk 2P-Y - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P-Y som privatist. I dette kurset går du videre fra 1P-Y og lærer mer om potensregning, sannsynlighet, statistikk og funksjoner. Du lærer også hvordan du lager matematiske modeller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 måneder 14.700 kr

Matematikk innføring 1P, 1T, 2P-Y - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk innføring 1P, 1T, 2P-Y som privatist. Er det lenge siden du har hatt matte? Dette innføringskurset i matematikk er for deg som skal ta eksamen i 2P, 1T eller 2P-Y i løpet av skoleåret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 timer 2.300 kr

Matematikk innføring R1/S1 - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk innføring R1/S1 som privatist. Dette innføringskurset i matematikk er for deg som skal ta eksamen i R1 eller S1 i løpet av skoleåret. Kurset er rett før skolestart. Ta kontakt med din skole for å få vite dato for oppstart.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2.300 kr

Matematikk R1 - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk R1 som er et teoretisk matematikkfag som gir deg bred kunnskap i matematikk. Det gir deg samtidig det matematiske grunnlaget du trenger i fysikk og kjemi. Du lærer blant annet om logaritmer, sannsynlighetsregning, geometri, vektorer og funksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 måneder 14.700 kr

Matematikk R2 - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk R2 som privatist. R2 er et teoretisk matematikkfag som gir deg bred kunnskap i matematikk. Samtidig får du det matematiske grunnlaget du trenger i fysikk og kjemi. Du lærer om blant annet integralregning, rekker og trigonometri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 måneder 14.700 kr

Matematikk S1 - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk S1 som privatist. I matematikk S1 lærer du mer om blant annet likningssett, regning med logaritmefunksjoner og sannsynlighetsregning. Du lærer også om hvordan denne matematikken brukes i økonomi og samfunnsfag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 måneder 14.700 kr

Matematikk S2 - privatist

Vi tilbyr kurs i matematikk S2 som privatist. I matematikk S2 går du videre fra S1. Du lærer mer om likningssett, logaritmer og funksjoner. Du får også en grundig innføring i fagområdene økonomi og statistikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 måneder 14.700 kr

Matematikk 1P - 2P - generell studiekompetanse - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P - 2P - generell studiekompetanse som nettkurs. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i matematikk og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 160 timer 15.800 kr

Matematikk 1P - generell studiekompetanse - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P - generell studiekompetanse som nettkurs. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i matematikk og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer 12.400 kr

Matematikk 1P - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P som nettkurs. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i matematikk og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer 8.370 kr

Matematikk 2P - generell studiekompetanse - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P - generell studiekompetanse som nettkurs. Undervisningen dekker pensum på Vg2 studiespesialisering. Kursdeltaker skal gjennom opplæringen heve sin kompetanse for å kunne avlegge eksamen i faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 timer 9.100 kr

Matematikk 2P - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk 2P. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i matematikk 2P og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 timer 5.190 kr

Matematikk 2PY - generell studiekompetanse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk 2PY - generell studiekompetanse. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i matematikk og/eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 92 timer 12.900 kr

Matematikk S1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk S1 som er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Faget gir en bred orientering om matematiske ideer som har stor kulturell og samfunnsmessig betydning innenfor områder som f.eks. undervisning, journalistikk, samfunnsfag, økonomi, kunst og håndverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 270 timer 9.100 kr

Matematikk S1 + S2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk S1 + S2. Matematikk S1 sammen med S2 tilsvarer R1. Det dekker de fleste krav om matematikk til høyskoler og universiteter, med unntak av ingeniør-, arkitekt- og enkelte informatikkstudier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 270 timer 16.300 kr

Matematikk S2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk S2. Matematikk S2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Et viktig formål med programfaget er å skaffe den matematiske kompetansen som er nødvendig for å opprettholde og utvikle et høyteknologisk samfunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 270 timer 10.490 kr

Påbygg Vg3 Yrkesfag fagbrev generell studiekompetanse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i påbygg Vg3 yrkesfag med fagbrev - generell studiekompetanse. Dette programmet passer for deg som har tatt yrkesfaglig utdanning og fullført med fagbrev, eller om du er lærling og ønsker å ta påbygg ved siden av jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 700 timer 35.900 kr

Astronomiske observasjoner i klasserommet 2 deler - nettkurs

Vi tilbyr hybridkurs om astronomiske observasjoner i klasserommet i 2 deler som nettkurs. I dette nettkurset lærer du hvordan du kan bruke fjernstyrte astronomiske teleskoper og du gis innføring i sentrale begreper man bør kjenne til for å bedrive observasjonell astronomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager a 3 timer 2.190 kr

Astronomiske observasjoner i klasserommet kursrekke - nettkurs

Vi tilbyr en kursrekke om astronomiske observasjoner i klasserommet i 3 deler som nettkurs. Kurset arrangeres i delingsplattformen Teams, som er en del av Microsoft 365.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager a 2 timer 2.490 kr

GRS: Hva venter elevene i matematikk fremover - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i GRS: Hva venter elevene i matematikk fremover, og hva vet vi om eksamen i 2023? Kjerneelementene i matematikk i LK20 legger vekt på utforsking, problemløsing, modellering, anvendelse, argumentasjon, representasjon, kommunikasjon, abstraksjon og generalisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.390 kr

Hvordan kan programmering bidra til økt forståelse - streaming

Vi tilbyr nettkurs i hvordan kan programmering bidra til økt forståelse. Dette nettkurset egner seg for lærere i videregående skole. Hvordan kan programmering bidra til økt forståelse og kompetanse i sannsynlighet? Sannsynlighet er det temaet der programmering egner seg aller best.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.390 kr

Lærende underveisvurdering i praktisk matematikk vg1 vg2 nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om lærende underveisvurdering i praktisk matematikk, vg1 og vg2. Konkrete tips til vurderingssituasjoner og oppgaver som stimulerer elevens læring. Har du noen gang kommet ut fra en eksamen eller vurderingssituasjon og tenkt at du kan mer enn du gjorde da du gikk inn?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 1.690 kr

Programmering i matematikk R og S - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i programmering i matematikk R og S fordelt over to økter à tre timer. Dette kurset forbereder deg på programmering i matematikkfagene S1, S2, R1 og R2. Vi tar utgangspunkt i de nye læreplanene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager à 3 timer 1.890 kr

VGS: Ny eksamensordning i matematikk - hva venter eleven nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om ny eksamensordning i matematikk - hva venter elevene. Nye læreplaner i matematikk har gitt ny eksamensordning. Den innebærer store omveltninger på eksamen, nye oppgavetyper og nye utfordringer. Men hva innebærer endringene for eleven?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.290 kr

VGS: Programmering i matematikk R1 + R2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om VGS: programmering i matematikk R1 + R2 fordelt over to økter à tre timer. Dette kurset forbereder deg på programmering i matematikkfagene R1 og R2. Vi tar utgangspunkt i de nye læreplanene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager à 3 timer 1.890 kr

VGS: Programmering i matematikk S1 + S2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om VGS: programmering i matematikk S1 + S2 fordelt over to økter à tre timer. Dette kurset forbereder deg på programmering i matematikkfagene S1 og S2. Vi tar utgangspunkt i de nye læreplanene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder à 3 timer 1.890 kr

Forkurs praktisk matematikk - nettstudier

Vi tilbyr Forkurs praktisk matematikk. Forkurset repeterer pensum fra ungdomsskolen og forbereder deg til å mestre praktisk matematikk på videregående nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 1.400 kr

Forkurs R1/S1 - nettstudier

Vi tilbyr Forkurs R1/S1. Forkurs til Matematikk R1 og S1 gir deg en grunnleggende innføring i sentrale emner fra Matematikk 1T som gjør deg bedre rustet til å lykkes med matematikk på høyere nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 1.400 kr

Matematikk 1P - Live Online

Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1P. Matematikk 1P og 2P er et minstekrav for å oppnå generell studiekompetanse. Du kan melde deg opp i faget dersom du ønsker å forbedre karakteren din fra Vg1. Du trenger både Matematikk 1P og 2P for å få generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+3) 1 semester19.08.2024 (+3) 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 1 semester 22.08.2024 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 1 semester 21.01.2025 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 23.01.2025 1 semester 23.01.2025 14.600 kr

Matematikk 1P - Nettstudier

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1P. Matematikk 1P og 2P er et minstekrav for å oppnå generell studiekompetanse. Du kan melde deg opp i faget dersom du ønsker å forbedre karakteren din fra Vg1. Du trenger både Matematikk 1P og 2P for å få generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 9.600 kr

Matematikk 1P + 2P - Live Online

Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1P + 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse. P henviser til at faget er praktisk rettet. Hvorfor matematikk 1P + 2P? Matematikk 1P+2P er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+1) 19.08.2024 (+1) 19.900 kr
Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 22.08.2024 19.900 kr

Matematikk 1P + 2P - Nettstudier

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1P + 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse. P henviser til at faget er praktisk rettet. Hvorfor matematikk 1P + 2P? Matematikk 1P+2P er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.900 kr

Matematikk 1PY - Live online

Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1PY. 1P-Y består av 3 hovedemner: Tall og algebra, Geometri og Økonomi. Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+3) 1 semester19.08.2024 (+3) 11.400 kr
Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 1 semester 22.08.2024 11.400 kr
Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 1 semester 21.01.2025 11.400 kr
Nettkurs / nettstudie 23.01.2025 1 semester 23.01.2025 11.400 kr

Matematikk 1PY - Nettstudier

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1PY. 1P-Y består av 3 hovedemner: Tall og algebra, Geometri og Økonomi. Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 6.600 kr

Matematikk 1PY + 2PY - Nettkurs

Vi tilbyr Matematikk 1PY + 2PY. Hvorfor matematikk 1PY + 2PY? Matematikk 1PY+2PY er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.900 kr

Matematikk 1PY + 2PY - Online live

Vi tilbyr Matematikk 1PY + 2PY. Hvorfor matematikk 1PY + 2PY? Matematikk 1PY+2PY er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+1) 19.08.2024 (+1) 19.900 kr
Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 22.08.2024 19.900 kr

Matematikk 1T - Live online

Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1T. 1T + 2T er minstekravet for å oppnå generell studiekompetanse. Faget er mer teoretisk rettet enn P-matte. Emnene som undervises er Geometri, Kombinatorikk og sannsynlighet og Kultur og modellering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 14.600 kr

Matematikk 1T - Nettstudier

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1T. 1T + 2T er minstekravet for å oppnå generell studiekompetanse. Faget er mer teoretisk rettet enn P-matte. Emnene som undervises er Geometri, Kombinatorikk og sannsynlighet og Kultur og modellering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 9.600 kr

Matematikk 2P - Live online

Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse og er praktisk rettet. Matematikk 2P er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 (+3) 1 semester22.08.2024 (+3) 11.400 kr
Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 1 semester 21.01.2025 11.400 kr
Nettkurs / nettstudie 23.01.2025 1 semester 23.01.2025 11.400 kr
Nettkurs / nettstudie 18.08.2025 1 semester 18.08.2025 11.400 kr

Matematikk 2P - Nettstudier

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse og er praktisk rettet. Matematikk 2P er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 6.600 kr

Matematikk 2PY - Live Online

Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 2PY. Matematikk 2P-Y er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk. Bruk av regnearket Excel og programmet Geogebra til å løse oppgaver inngår som en viktig del i 2P-Y.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+3) 1 semester19.08.2024 (+3) 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 1 semester 22.08.2024 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 1 semester 21.01.2025 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 23.01.2025 1 semester 23.01.2025 14.600 kr

Matematikk 2PY - Nettstudier

Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 2PY.Matematikk 2P-Y er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk. Bruk av regnearket Excel og programmet Geogebra til å løse oppgaver inngår som en viktig del i 2P-Y.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 9.600 kr

Matematikk R1 - Live Online

Vi tilbyr Matematikk R1. R1 dekker opptakskravet i matematikk for opptak til studier som medisin og veterinær, i tillegg til alle økonomiske fag (NHH). Faget passer også for deg som ønsker å arbeide innenfor områder som naturvitenskap, teknologi og datafag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.08.2024 (+3) 1 semester20.08.2024 (+3) 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 21.08.2024 1 semester 21.08.2024 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 1 semester 21.01.2025 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 22.01.2025 1 semester 22.01.2025 14.600 kr

Matematikk R1 - Nettstudier

Vi tilbyr Matematikk R1. R1 dekker opptakskravet i matematikk for opptak til studier som medisin og veterinær, i tillegg til alle økonomiske fag (NHH). Faget passer også for deg som ønsker å arbeide innenfor områder som naturvitenskap, teknologi og datafag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 10.600 kr

Matematikk R1 + R2 - Live online

Vi tilbyr Matematikk R1 og R2. Matematikk R1 og R2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Fagene gir tilsammen gir 1,5 realfagspoeng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 21.900 kr

Matematikk R1 + R2 - nettstudie

Vi tilbyr Matematikk R1 + R2. Matematikk R1 + R2 gir deg 1,5 realfagspoeng. Kombinasjonen av fagene kreves blant annet for å komme inn på ingeniørstudier. Hvorfor matematikk R1 + R2? Fagpakken er for deg som ønsker fordypning i realfagsmatematikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.900 kr

Matematikk R2 - Live online

Vi tilbyr Matematikk R2. Matematikk R2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. R2 er obligatorisk for deg som ønsker å kunne studere til ingeniør. Faget egner seg også for deg som vil arbeide videre med matematikk på områder innenfor naturvitenskap, teknologi og datafag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+2) 1 semester19.08.2024 (+2) 16.400 kr
Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 1 semester 22.08.2024 16.400 kr
Nettkurs / nettstudie 20.01.2025 1 semester 20.01.2025 16.400 kr

Matematikk R2 - Nettstudier

Vi tilbyr Matematikk R2. Matematikk R2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. R2 er obligatorisk for deg som ønsker å kunne studere til ingeniør. Faget egner seg også for deg som vil arbeide videre med matematikk på områder innenfor naturvitenskap, teknologi og datafag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 11.200 kr

Matematikk S1 - Live Online

Vi tilbyr Matematikk S1. Faget gir en bred orientering om matematiske ideer som har stor kulturell og samfunnsmessig betydning innenfor områder som f.eks. undervisning, journalistikk, samfunnsfag, økonomi, kunst og håndverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 23.08.2024 (+1) 1 semester23.08.2024 (+1) 14.600 kr
Nettkurs / nettstudie 22.01.2025 1 semester 22.01.2025 14.600 kr

Matematikk S1 - Nettstudier

Vi tilbyr Matematikk S1. Faget gir en bred orientering om matematiske ideer som har stor kulturell og samfunnsmessig betydning innenfor områder som f.eks. undervisning, journalistikk, samfunnsfag, økonomi, kunst og håndverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.600 kr

Matematikk S1 + S2 - Nettstudier

Vi tilbyr Matematikk S1 + S2. Hvorfor matematikk S1 + S2? Matematikk S1 sammen med S2 tilsvarer R1. Det dekker de fleste krav om matematikk til høyskoler og universiteter, med unntak av ingeniør-, arkitekt- og enkelte informatikkstudier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.900 kr

Matematikk S1 + S2 - Online live

Vi tilbyr Matematikk S1 + S2. Hvorfor matematikk S1 + S2? Matematikk S1 sammen med S2 tilsvarer R1. Det dekker de fleste krav om matematikk til høyskoler og universiteter, med unntak av ingeniør-, arkitekt- og enkelte informatikkstudier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 23.08.2024 23.08.2024 21.900 kr

Matematikk S2 - Live Online

Vi tilbyr Matematikk S2. Matematikk S2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Et viktig formål med programfaget er å skaffe den matematiske kompetansen som er nødvendig for å opprettholde og utvikle et høyteknologisk samfunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.08.2024 (+1) 1 semester21.08.2024 (+1) 16.400 kr
Nettkurs / nettstudie 24.01.2025 1 semester 24.01.2025 16.400 kr

Matematikk S2 - Nettstudier

Vi tilbyr Matematikk S2. Matematikk S2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Et viktig formål med programfaget er å skaffe den matematiske kompetansen som er nødvendig for å opprettholde og utvikle et høyteknologisk samfunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 11.900 kr

Medisinpakke Norge - Nettstudier

Vi tilbyr nettstudiet Medisinpakke Norge. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 41.400 kr

Medisinpakke Norge - Online Live

Vi tilbyr liveundervisning i Medisinpakke Norge. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 (+1) 1 år19.08.2024 (+1) 64.400 kr
Nettkurs / nettstudie 20.08.2024 1 år 20.08.2024 64.400 kr

Medisinpakke Utland - Live Online

Ønsker du å studere medisin i utlandet? Dette innebærer at du må oppfylle spesielle krav til fag, i tillegg til fag som gir generell studiekompetanse. Akademiet tilbyr fagene du trenger for medisinstudier i utlandet i en egen pakke. Hos oss er labkurs alltid inkludert i pakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 1 år19.08.2024 65.900 kr

Medisinpakke Utland - Nettstudier

Ønsker du å studere medisin i utlandet? Dette innebærer at du må oppfylle spesielle krav til fag, i tillegg til fag som gir generell studiekompetanse. Akademiet tilbyr fagene du trenger for medisinstudier i utlandet i en egen pakke. Hos oss er labkurs alltid inkludert i pakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 41.900 kr

Forkurs matematikk 1P - nettkurs

Vi tilbyr forkurs matematikk til 1P som nettkurs. I dette nettkurset jobber du med teori, video og oppgaver. Her får du frisket opp grunnleggende matematikk fra grunnskolen slik at du får et godt utgangspunkt for å ta fatt på praktisk matematikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 mnd tilgang 1.400 kr

Forkurs matematikk R1 - nettkurs

Vi tilbyr forkurs matematikk til R1 som nettkurs. Trenger du R1 for videre studier, men mangler nødvendige forkunnskaper. Har du P- matte i bunn, eller kanskje det er lenge siden du tok matematikk. I dette forkurset forbereder vi deg til å ta matematikk R1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 mnd tilgang 1.400 kr

Matematikk 1P - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P som nettkurs. Hva gir deg viktig hverdagskunnskap og er et nødvendig utgangspunkt for videre studier? Svar: Matematikk 1P. Ta faget når du vil på nett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer - 14 mnd tilgang 8.000 kr

Matematikk 1PY - nettskurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk 1PY. 1PY er praktisk matematikk og et obligatorisk fellesfag på Vg1 yrkesfaglig retning. Her vil du lære hvordan du skal bruke formler, ulike måleenheter for lengde, areal og volum og du lærer å regne mellom disse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 84 timer - 14 mnd tilgang 5.400 kr

Matematikk 1PY + 2PY med forkurs - nettskurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk 1PY + 2PY med forkurs. Matematikk 1PY + 2PY er matematikk fra førsteåret på yrkesfag og fra påbyggsåret på Vg3. Her vil du lære matematikk som er viktig både i hverdagen, yrkeslivet og eventuelt i videre studier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 224 timer - 14 mnd tilgang 13.200 kr

Matematikk 1T - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk 1T som er et teoretisk matematikkurs. Du lærer å løse likninger og likningssett, regne med logaritmer og forstå funksjoner. Sannsynlighet, geometri og trigonometri lærer du også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer - 14 mnd tilgang 8.800 kr

Matematikk 2P - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P som nettkurs. Matematikk 2P gir deg generell kompetanse i matematikk. Dette er kunnskap du trenger både i hverdagen og i videre studier. Ta faget når du vil på nett. I dette kurset går du videre fra matematikk 1P og lærer mer om potensregning og funksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 84 timer - 14 mnd tilgang 6.800 kr

Matematikk 2P-Y - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P-Y som nettkurs. I dette kurset går du videre fra 1P-Y og lærer mer om potensregning, sannsynlighet, statistikk og funksjoner. Du lærer også hvordan du lager matematiske modeller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 mnd tilgang 9.700 kr

Matematikk R2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk R2 som er et teoretisk matematikkfag som gir deg bred kunnskap i matematikk. Samtidig får du det matematiske grunnlaget du trenger i fysikk og kjemi. Du lærer om blant annet integralregning, rekker og trigonometri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer - 14 mnd tilgang 8.800 kr

Matematikk S1 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk S1 som nettkurs. I matematikk S1 lærer du mer om blant annet likningssett, regning med logaritmefunksjoner og sannsynlighetsregning. Du lærer også om hvordan denne matematikken brukes i økonomi og samfunnsfag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer - 14 mnd tilgang 9.200 kr

Matematikk S2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i matematikk S2. I matematikk S2 går du videre fra S1. Du lærer mer om likningssett, logaritmer og funksjoner. Du får også en grundig innføring i fagområdene økonomi og statistikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer - 14 mnd tilgang 14.500 kr

Matematikk på hjemmebane - webinar

Vi tilbyr webinar om matematikk på hjemmebane. Hanan M. Abdelrahman har et brennende engasjement for matematikkundervisning og for at alle elever skal lykkes i faget. Hun vektlegger sterkt at hver enkelt elev skal mestre og forstå matematikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag Avtales kr

Det lille, smarte gangekurset

For deg som vil lære barnet ditt gangetabellen slik at den sitter. Etter å ha tatt dette kurset har du de verktøyene du trenger for å kunne sikre at barna dine både forstår og husker hvordan de ganger, slik at de ikke lenger hindres i å lære mer matte fordi de ikke kan gangetabellen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.790 kr

Hvordan fatte matte

Hvordan fatte matte-veiledningsprogram. Fjern ditt barns mattevansker ved å lære hvordan du bygger den rette grunnmuren for læring og forklarer matte på en måte som gjør at barna forstår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 3.940 kr

Introduksjon til begrepsundervisning

Noe av det viktigste vi kan gjøre for å hjelpe barna å lære lettere, er å lære dem om grunnleggende begreper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 599 kr

Lær barna brøk

Hvordan i alle dager regner man med brøker? Hva betyr de tallene over og under streken? Hvorfor skal man snu brøker opp ned og gange med dem? Hva gjør den streken der i det hele tatt, og hva i alle dager har brøker med desimaltall, prosent og promille å gjøre?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 1.290 kr

Lær barna klokka

Barn som sliter med matematikk, kan oftest ikke klokka. Helt konkret vet ikke elevene forskjell på timeviser og minuttviser. Noen vet ikke hvorfor viserne ikke kan gå mot venstre, og ikke bare høyre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.790 kr

Matematikk 1P MAT1019 (LK20) - nettbasert

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P MAT1019 (LK20) som nettbasert studie. Faget gir deg verktøy til bedre forstå samfunnet rundt deg og fremtidig yrkesliv. Du får trening i digitale verktøy som graftegner og lærer litt programmering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 5.200 kr

Matematikk 1P-Y for elektro og datateknologi MAT113 LK20 nettkurs

Vi tilbyr nettbasert studie i matematikk 1P-Y for elektro og datateknologi MAT113 (LK20). Emnet følger ny læreplan etter fagfornyelsen, og er den mest praktisk orienterte varianten av matematikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder / 84 timer 5.200 kr

Matematikk 1P-Y for helse- og oppvekstfag MAT1117 (LK20) nettkurs

Vi tilbyr nettbasert studie i matematikk 1P-Y for helse- og oppvekstfag MAT1117 (LK20). I dette kurset får du alt du trenger frem til privatisteksamen. I kurset møter du eksamensliknende oppgaver, som du får veiledning og trening i å løse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder / 84 timer 5.200 kr

Matematikk 2P MAT1015 (LK06) - nettbasert

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P MAT1015 (LK06) som nettbasert studie. Dette er emnet for deg som ønsker den praktiske varianten av fellesfaget matematikk i Vg2 i studieforberedende utdanningsprogram i videregående opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 84 timer 3.900 kr

Matematikk 2P-Y MAT1005 (LK06) - nettbasert

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P-Y MAT1005 (LK06) som nettbasert studie. Dette er kurset for deg som ønsker den praktiske varianten av fellesfaget Matematikk påbygging til generell studiekompetanse, i Vg3 yrkesfaglig utdanningsprogram i videregående opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer 6.400 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>