Salsakurs i Bergen

Her finner du forskjellige salsakurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Salsa har sine røtter i Mellom-Amerika, og danses til salsamusikk. Salsa er nært beslektet med andre stiler som rumba, cha cha cha og mambo.

Cubansk Salsa grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Cubansk salsa for nybegynnere. Salsa betyr saus, og dansen er opprinnelig også en blanding av mange danseformer. På kurs hos oss lærer du den cubanske salsaformen, av mange regnet som den opprinnelige salsaen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 8 kvelder 850 kr

Cubansk Salsa grunnkurs (helg)

Vi tilbyr grunnkurs i Cubansk salsa for nybegynnere over 1 helg. Salsa betyr saus, og dansen er opprinnelig også en blanding av mange danseformer. På kurs hos oss lærer du den cubanske salsaformen, av mange regnet som den opprinnelige salsaen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 350 kr

Dansekurs - Latin Ladies - solo latin

Vi tilbyr dansekurset Latin Ladies/Solo Latin. Her danser du det du ser på "skal vi danse" som du ikke trenger partner til. Vi bruker de latinamerikanske dansene, som inneholder mye singel-dans og lager gøye koreografier med hoftebevegelser, armer og spennende trinn til gøy musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uke 2.290 kr

Salsa

Vi tilbyr salsakurs. Salsa betyr saus og er egentlig en fellesbetegnelse for latinamerikansk dans, men Mambo eller LA-stil er den vi benytter mest på kursene. Vi har også cubansk salsa på kursene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 time pr uke i 12 uker 2.290 kr

Utdrikningslag med dans - Latino, Hiphop, Salsa, Burlesque ++

Dans passer godt til de fleste sosiale arrangementer. Gjør noe mer enn det typiske utdrikningslag og skap en minneverdig opplevelse for den kommende brud/brudgom.Vi sørger for at timen hos oss blir en morsom og minnerik opplevelse. Ingen danseerfaring er nødvendig!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet