Sadhana Intensive: Vinterferie med fordypning i Yoga



Sted: Panoramavegen ved Storfjorden
          Oppland, Vestre Slidre
Kursadresse: Nøsasvingen 19, 2960 Røn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 uke
Pris: 6.850

Denne uken er for deg som vil gå dypere i din yogapraksis, få en innføring i klassisk yoga filosofi og lære deg pusteøvelser som renser sinnet. Dagene begynner med tidlig morgen meditasjon/japa, etterfulgt av en fysisk praksis, pusteøvelser, teknikk, studier og innføring i klassiske yoga tekster.

Før middag avsluttes dagene med en lett yogapraksis, teknikk og pusteøvelser som fremmer sinnsro og velvære.

Gruppen vil deles inn i to på morgenen. Den ene vil gjøre Mysore Style og den andre vil ledes med veiledning på rytme, pust og utføringen av bevegelser. Alle andre klasser vil holdes sammen.

Praktisk filosofi denne uken vil være på grunnprinsippene i Yoga og Vedanta. Vi vil se på de klassiske tekstene som Yoga Sutras, Brahma Sutras, Upanishadene og Bhagavad Gita. Dere vil få en innføring av grunnprinsipper, likheter og forskjeller mellom de to skolene. Disse vil vi senere sette sammen i et system og det vil bli tydelig hvordan Klassisk Yoga og Vedanta har vært instrumentell i utviklingen av alle religioner og filosofiske retninger i India. Dette vil gjøre det lettere å forstå den moderne utviklingen av yoga i en større sammenheng.

Nøsen ligger i praktfulle uforstyrrede naturomgivelser og det er satt av rikelig med tid hver dag til å gå skiturer, fjellturer, fotturer eller bare nyte av stillheten. For de som ønsker å kjøre Alpint ligger Vaset 10 min unna og Hemsedal 30 min unna.

Vi serverer en utsøkt vegetarmat og tre måltider per dag er inkludert i prisen sammen med overnatting. Ønsker du enkeltrom kommer et lite tillegg i prisen.

Dette kurset passer godt for deg som søker en dypere sinnsro, mening og velvære.

Velkommen til Nøsen. Nyt fjellets ro og unn deg sunne smaksopplevelser som gir letthet i kroppen og vedvarende velvære.