SUP Safari - padling - guidet tur Drammen



Kursarrangør: 4ELEMENTS
Sted: Bragernes Strand
          Buskerud, Drammen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00
Varighet: 3 timer
Pris: fra 590

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super aktivitet for å komme seg enkelt ut på fjorden eller elva. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden i Sandvika, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen, litt mere action her, og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen. I Drammen padler vi ut fra Drammen campingplass på Åssiden.

Våre turer passer både for deg som er nybegynner på SUP og for deg som har vært med på intro-kurs eller har erfaring med SUP fra før.

Vi stiller med sertifisert guide og vi gir en innføring i padle-teknikk og alt som omhandler sikkerhet, og for deg med erfaring vil du garantert få verdifulle tips for egen teknikk. Nybegynnere finner raskt balansen på våre meget stabile brett fra Red Paddle Co.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika og ved Drammen Campingplass. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

Vis flere tilsvarende kurs: