STS - Japansk språkreise til TokyoKursarrangør: STS Education
Sted: Tokyo
          Utlandet, Japan
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 21 dager
Pris: fra 37.995
Neste kurs: 01.07.2020 | Vis alle kursdatoer

Tilbring sommeren din i den spennende byen Tokyo hvor du kan lære japansk og om landets unike kultur, mens du opplever utrolige steder sammen med dine nye venner fra hele verden. Bli med på våre enestående språkreiser til Tokyo for å få en sommer du aldri vil glemme.

Innhold:
Det klassiske japanske språkkurset arrangeres på det fantastiske National Olympics Memorial Youth Centre i Shibuya distriktet- et ideelt sted i midten av byens beste underholdnings- og shoppingsentre. Alle lærerne er veldig kvalifiserte og interesserte i faget sitt, og de passer på at undervisningen blir både morsom og innholdsrik. Før du kommer til Tokyo vil du bli bedt om å gjennomføre en nivåtest for å være sikker på at du blir plassert i den klassen som passer best for deg. Alt av undervisningsmateriale er inkludert.

Men selve kurset er mye mer enn bare undervisningstimene. Du vil delta i alle mulige aktiviteter i og rundt Tokyo, hvor du vil se byens mest berømte steder, og på den måten få et innsyn i landets kulturarv. Du vil forbedre dine japanske språkferdigheter både i og utenfor klasserommet, ved å bruke språket i hverdagen, med dine nye venner, lærere og mennesker du møter på denne fantastiske destinasjonen.

Inkluderte aktiviteter:
Din språkreise til Tokyo byr ikke bare på timer i japansk. Den består også av morsomme aktiviteter og ekskursjoner der vi sammen oppdager det beste i den japanske hovedstaden. Du vil ha følge av STS´ erfarne veiledere på alle aktiviteter og ekskursjoner.

Hva som er inkludert:
• Innkvartering, vertsfamilie / halvpensjon
• Språktrening
• STS-diplom
• Ryggsekk
• Fly og ledere
• STS T-Shirt

Målgruppe for kurset:
Passer for alle i aldersgruppen 13 - 19 år