STS International - JapanskKursarrangør: STS Education
Sted: Tokyo
          Utlandet, Japan
Type:Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 - 3 uker
Pris: Fra36.495

Tokyo er ungdommelig, trendsettende og moro. En herlig blanding med gammelt og nytt i et moderne land.

Japan befinner seg i Stillehavet. Landet består av en gruppe på 3000 øyer av forskjellige størrelser, og er sterkt preget av vakre fjellkjeder. Hele Japan er omtrent på størrelse med Norge og ble grunnlagt for rundt 2700 år siden. I dag er Tokyo hovedstaden, men det har ikke alltid vært slik. Og Tokyo har ikke alltid blitt kalt Tokyo, byen endret sitt navn fra Edo i 1868. Før dette var Kyoto Japans hovedstad i 1100 år.

Byen som aldri sover
Tokyo er ungdommelig, trendsettende og moro, og gamle tradisjoner er fremdeles levende i kunst, håndverk og arkitektur. Vil du vite hva som er in akkurat nå, er du nødt til å ta turen til Japan, og spesielt til Tokyo. Byen er et paradis for unge, moderne trendsettere, og bugner av butikker av alle slag. Se deg rundt i gatene i Tokyo, og du vil bli overrasket over alle tingene du aldri engang har hørt om før. Om du plutselig ser noen du tror du vet hvem er, kan det faktisk være en karakter fra et spill eller en film.

Det er ikke uvanlig for jenter og gutter å kle seg ut som sin favorittkarakter. Snu deg rundt, og det kan hende du ser noen som sitter og skriver klassisk kalligrafi i parken. I Tokyo går gammelt og nytt side om side. Vil du se noen av de fantastiske japanske landsbygdene, så bør du ta en tur til Mount Takao. Det er en taubane for de som tør å bevege seg opp i store høyder. Når vi besøker et av templene vil du kunne kjenne på stillheten og roen, og på blomsterhandling vil du lære hvordan du best kan arrangere en blomsterbukett i japansk stil.

Målgruppe for kurset

Passer for de mellom 13 - 19 år.