STS - Engelsk språkreise til Malta - Hotell (2 uker)Kursarrangør: STS Education
Sted: Innkvartering på hotell
          Utlandet, Malta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: 21.500
Neste kurs: 25.06.2023 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr engelsk språkreise til Malta for ungdommer. Malta har lenge vært et sentrum for kulturell utveksling som har lokket til seg reisende i flere århundrer. Nå kan du også bli en av de som har blitt kjent med denne idylliske øya.

Innhold:
Dra på språkreise hit for å oppleve en uforglemmelig sommer full av sol, bading og nye venner fra andre deler av verden. Ettersom engelsk er et av Maltas to offisielle språk, er det veldig populært å reise hit for å bli bedre i både skriftlig og muntlig engelsk samtidig som du får oppleve Middelhavets fantastiske klima. Her får du den perfekte kombinasjonen av timer i klasserommet og et fullpakket program med aktiviteter og utflukter.

Timene holdes av erfarne og kvalifiserte lærere som hjelper deg å forbedre ordforrådet, uttalen og grammatikken. Sammen med elever fra hele verden får du øve på språkferdighetene gjennom gruppeøvelser og rollespill i klasserommet, men også i hverdagssituasjoner når du utforsker den vakre øya sammen med andre elever og ledere.

Inkluderte aktiviteter:
Våre språkreiser til Malta byr på mye mer enn bare engelsktimer! Lederne arrangerer mange herlige utflukter og aktiviteter, slik at du og kurskameratene dine kan oppleve det beste av Malta og ha det moro sammen. Vær klar over at ikke hver aktivitet arrangeres hver uke, så hva du rekker å oppleve, kommer an på hvor mange uker du velger å være her. På hverdagene holdes aktivitetene etter skoletimene, mens i helgene har vi både halvdags- og heldagsutflukter.

Alle aktivitetene er utformet slik at du vil lære mer engelsk ved å være sammen med dine nye venner og delta på slikt som utflukter, sportsarrangementer, morsomme konkurranser, karaoke på kveldene og diverse artige workshops. Den første kvelden etter ankomst på Malta har vi en velkomstaktivitet der du møter de andre elevene og personalet og får alt du trenger av informasjon for at språkreisen skal bli så fin som mulig.

Innkvartering på hotell:
Hvis du velger å bo på hotell i løpet av ukene på Malta, får du en type overnatting som ligner mer på en klassisk ferie. Du deler et romslig hotellrom og bad med 2 - 3 andre elever, og dere kan dra nytte av utendørs basseng, wifi, samt TV og AC på rommet, som vaskes annenhver dag. Du spiser frokost og middagsbuffet i restauranten på hotellet, mens lunsjen serveres på skolen. Sengetøy og dusjhåndkle er inkludert, men du bør ta med deg et eget badehåndkle til standen.

Til frokost serveres kontinental frokost med juice, te, kaffe, ristet brød, syltetøy, kornblanding, bakverk og frukt eller lignende. Til lunsj får du en varm eller kald rett og en dessert. I helgene tilbys en lunsj bestående av et smørbrød, vann og en dessert. På kveldene kan du velge mellom tre hovedretter, hvor én er et vegetariansk alternativ. Skriv til oss når du bestiller om du har noen allergier eller spesielle kostholdsbehov, slik at vi kan imøtekomme dine behov. Fra hotellet er det ca. 30 minutter med buss til og fra skolen.

Hva som er inkludert:
• Innkvartering
• Aktiviteter og utflukter
• Hel- eller halvpensjon
• STS-diplom
• Språktrening

Målgruppe for kurset:
Passer for ungdommer i aldersgruppen 15 - 18 år. Vi underviser på alle nivåer, fra nybegynner til avansert, og kursene holdes av kvalifiserte lærere med akademisk godkjenning. De jobber med ulike læreplaner som utvikler elevenes ferdigheter ut fra deres individuelle nivå.

Nivå:
• Fra A1 til C2 etter CEFR (Common European Framework)

Oppstartsprøve:
• Alle skal ta en startprøve, dette gjøres for å vurdere hver elevs språknivå

Eksamen / sertifisering:
Diplom: På slutten av kurset vil du motta en faglig rapport med vurdering i henhold til CEFR og deltakelsesbevis.