Russisk - nybegynnerkurs nivå A0 - online



Kursarrangør: Russisk.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 18:15 - 19:45
Varighet: 12 ganger / 24 timer
Pris: 5.845

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i russisk for nybegynnere på nivå A0. Kurset er første steg på vei til russisk på A1 - «overlevelsesnivå». En trenger ikke ha noen kunnskaper om russisk for å begynne. Nybegynnerkurset danner grunnlag for videregående kurs her hos oss.

Innhold:
De videregående kursene er bygget opp slik at en ikke kan ta høyere nivå før en har fått kjennskap til foregående nivå. Totalt er det 5 nivåer utenom nybegynnerkurset. Det å oppnå disse nivåene tar ulikt antall semestre. Kurstimene foregår i klasserom hos oss og (dersom situasjonen krever det) via videokonferanseprogrammet Zoom, hjemmelekser publiseres i vår online læringsplattform (og kan innleveres også der). Undervisningsmateriell (lærebok og plansjer) tilbys i papirutgave (hent selv eller få tilsendt med post) eller online.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære russisk

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Nivå:
• Nybegynner nivå A0

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer:
• Kurstimene
• Lærebok m/lydspor på nett
• 3 plansjer
• 2 russiskproduserte skrivebøker laget for å lære håndskrift
• Hjemmelekser på vår læringsplattform
• Om nødvendig: teknisk hjelp for å komme i gang

Mulig sertifisering:
Hvert kursnivå (med unntak for nybegynnerkurs) kan avsluttes med en prøve som vi avholder i samarbeid med Testsenteret ved Moskva Statlige Universitet, oppkalt etter Lomonosov. (Det å ta en slik prøve er et tilbud og ikke noe obligatorisk.) Sertifiseringsprøve i russisk på overlevelsesnivå kan tas når en har gjennomgått kursene på elementærnivå - også kalt A1-nivå.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg har tidligere prøvd å lære meg litt russisk, men det var med dette kurset at jeg fikk et gjennombrudd. Det var en klar plan og metode bak alt vi gjorde, og jeg følte tydelig at jeg beveget meg fremover fra uke til uke. Zoia er en veldig dyktig lærer. Hun forklarte alt på en pedagogisk og forståelig måte, og gav seg ikke før hun var sikker på at jeg skjønte det. Dette kurset gjorde det gøy å lære russisk.
- Milana Knezevic