Rueda-mandager



Kursarrangør: StepOfArt
Sted: Step of Art
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Sandvikveien 13, 4016 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 19:30 - 21:30
Varighet: 16 kvelder
Pris: 2.490

Vi tilbyr dansekurs i Rueda på mandager. Denne gang blir det hele 32 timer med Rueda-moro, der vi prøver oss på det aller meste av gøyale figurer, kombinasjoner, varianter og strukturer. Vi lover som vanlig masse fart og spenning, og mye moro der latteren sitter løst.

Innhold:
Noen ganger velger vi å holde oss innenfor et tema hele kvelden. Andre ganger koser vi oss med kombinasjoner av kall, tempo og energi, eller når anledningen byr seg prøver vi ut gøyale strukturer. For de som ikke er kjent med Rueda de Casino, er dette en lekende og fantastisk morsom måte å danse Salsa på.

Vi danser sammen i en ring-struktur, med hyppige partnerbytter. Det er en utrolig festlig og underholdende måte å danse på som tar Salsaen til nye høyder! Vi ønsker også at dette skal være en god og trygg arena for både nye og erfarne kallere til å prøve seg og få litt veiledning dersom de ønsker.

Husk at det alltid er 100% fornøyd-garanti på alle våre kurs

Pris:
• kr 2.490,- pr person (kr 77 pr time)
• kr 4.980,- for par (kr 77 pr time)

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker dansekurs i Rueda

Forkunnskaper:
• For å delta må man ha fullført kursene Rueda 1 og Rueda 2. Selv om vi ikke har spesifikke krav utover dette for å delta, vil det ofte vil bli et høyere nivå og tempo på den andre timen. Vi anbefaler derfor at du har god kontroll på alle de vanligste kallene, samt takt og rytme for å få utbytte av den andre timen.

Vis flere tilsvarende kurs: