Røyke - og snusslutt kursKursarrangør: Liv Solfrid Endal
Sted: Like ved Steen og Strøm. 4 etg. På ringeapparatet står det iProsess
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 16, 0153 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: 3.900

Vi tilbyr Røyke - og snusslutt med Hypnose. Er du en av dem som sliter med å slutte å røyke selv om du vil? Er du motivert, men klarer det ikke? Merker du at pusten, kondisjonen eller andre deler av helsen begynner å bli dårligere? Er du redd for å kjempe kampen mot røyksuget hvis du slutter?

Innhold:
Å slutte å røyke med hypnoterapi er noe helt annet enn å “prøve” å slutte med viljestyrke. Hypnoterapi metoden får det bevisste og ubevisste sinn til å samarbeide. Metoden er spesialdesignet for at hjernen og kroppen din skal samarbeide slik at du slutter med røyk eller snus for godt. Det beste er at det blir minimalt med bivirkninger som å bli irritabel, bli urolig, få sug, etc med denne metoden. Som oftest så merker du ingen av dem. Mange blir overrasket når de oppdager at røyk eller snus ikke betyr noe for dem lenger etter bare 3 timer.

Redd for vektøkning?
Mange er redd for å legge på seg når de kutter røyken. Og ofte med rette.
Dette skyldes kampen mellom det bevisste sinnets ønske om å være røyk- eller snusfri, og det ubevisste sinnets (feilaktige) oppfatning av at røyken har sine fordeler. Denne kampen er for de fleste ganske tøff. I slike tilfeller er det ofte to ting som ganske snart begynnner å skje:
• Du begynner å ty til mat som erstatning.
• Du irriterer deg over ting du vanligvis ikke reagerer på.

Ingen av disse reaksjonene er vanlige når man kutter røyk og snus ved hypnose. Det oppstår ingen kamp mellom det bevisste og det ubevisste sinnet. Istedet er det mulig du opplever å gå ned i vekt i en periode. Dette skyldes det faktum at de fleste får bedre pust, mer overskudd og energi når de er røyk- og snusfrie, og dermed er det lettere å være aktiv. Det er enkelt å være røyk- og snusfri når du ikke lenger har lyst på en røyk eller en snus.

Visste du at Albert Einstein, Thomas Edison, Matt Damon, Kevin Kostner, Charlize Theron og Drew Barrymore alle har brukt hypnose for å bli røykfrie?

Uttalelser

Denne metoden for røykeslutt anbefaler jeg! Den er veldig god. De gode verktøyene i forbindelse med røykesug og rastløshet er spesielt bra. Jeg nyter også bedre kondisjon.” - Hilde fra Asker, nå røykfri – etter 46 år som røyker

"Er så glad jeg hadde den første telefonsamtalen med Liv i sin tid. Liv møtte meg med respekt og forståelse. Jeg ble røykfri etter første hypnose med Liv etter å ha røyka i 15 år. I dag benytter jeg derfor Liv når jeg møter vanskelige utfordringer på også andre områder. Jeg fikk bl.a hjelp i en vond krisesituasjon i livet mitt – fikk hjelp mot følelsen av angst, problemer med å sove, økt selvtillit og økt ro i kroppen generelt. Du som har spørsmål må gjerne ringe meg uansett om du har spørsmål om det over eller ned i vekt. Jeg kjenner til flere som er glade og har nådd trivselsvekta hos Liv» - Hilde Sørum - tlf 401 04 9322

Vis flere tilsvarende kurs: