Rosenmetoden introduksjonskursKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:30 - 16:30
Varighet: 2 dager
Pris: 2800

Vi tilbyr introduksjonskurs i Rosenmetoden. Du kan lære Rosenmetoden for din egen personlige utvikling eller i den hensikt å utdanne deg til sertifisert Rosenterapeut.

Innhold:
Rosenmetoden er utviklet av Marion Rosen, en legendarisk kroppsterapeut og fysioterapeut som har benyttet de siste 30 år til å forfine og utvikle sin teknikk for å løse opp lagrede muskelspenninger i kroppen. I løpet av hele vårt liv og fra tidlig barndom, lagrer vi kroppsminner som vi noen ganger fortrenger og gjemmer vekk i det underbevisst.

Via lett berøring ved hjelp av Rosenmetoden, løser vi opp disse spenningene som befrir oss fra det som har skapt blokkeringer i livet vårt. Rosenmetoden er over lang tid en godt utprøvd metode for personlig utvikling. Som terapeut får du tilgang til et kraftfullt verktøy for å løse opp stive og ømme muskler, låst mellomgulv og hemmet pust hos dine klienter. Når kroppen frigjøres fra disse hindringene, åpnes nye veier for klientenes utvikling, både i hverdagen og i yrkeslivet.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker introduksjonskurs i Rosenmetoden. Du kan begynne på kurs / utdannelse i Rosenmetoden fra det året du fyller 22 år.

Eksamen / sertifisering

Kursbevis

Vis flere tilsvarende kurs: