Roede standard - Medlemskap



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Øygardveien 26, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager 17:30 - 18:30 eller
tirsdager kl 12:00 - 13:00 eller 17:30 - 18:30 eller 18:45 - 19:45
Pris: 359 pr møte

Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til

Innhold:
Gjør de endringene du kan trives med og leve med, dette er en livsstilsendring, ikke en «quick-fix». Spis regelmessig og vær bevisst på det du spiser. Lag deg gode vaner som er enkel for deg å følge i hverdagen.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt:
Roede-metoden er lett å følge, for du spiser vanlig mat og tilrettelegger etter eget behov. Du blir mer bevisst hva du spiser og putter inn i munnen, og du får mye kunnskap om både mat og mosjon og velvære. Ikke bare det men du får en heia-gjeng!! Det er viktig å ha støtte i denne livsstilsendringen!

Mine aktivitetstips:
Det å lage en avtale med en venn/nabo om å møtes for å trimme/gåtur sammen kan være like så bra som et trenings studio. Bare det å være aktiv det gjør det lettere å spise riktig.

Medlemskap:
• Kjøp et medlemskap i Roede som gjør det enkelt for deg å følge Roede-kurs helt til du har nådd ditt mål.
• Det reserveres automatisk plass til deg på de 4 neste ukentlige møtene i henhold til oppsatt kurskalender. Du avslutter når du er i mål eller når du selv ønsker. Din bindingstid er på 4 kursmøter. (Som regel tilsvarer dette 1 måneds bindingstid. Unntaket er ferier og helligdager).
• Du kan enkelt pause ditt medlemskap fra 4 kursmøter frem i tid hvis du vet du får et lengre fravær. Når du pauser mister du din reserverte plass i kursgruppen og din tilgang til Gull medlemskap i Roede-klubben/appen, men du kan få plassen din tilbake dersom kursgruppen ikke er fulltegnet.
• Prisen som er oppgitt er per kursmøte for den kurstypen du har valgt. Etter 4 fullførte møter, blir du belastet de 4 neste møtene inntil du sier opp ditt medlemskap.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon