Roede standardSted: Bryn Sentret, 5etg
          Oslo
Kursadresse: Øsentensjøveien 79, 0667 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 20:00 eller torsdager kl 11:00 eller kl 17:00
Varighet: 8 ganger
Pris: 2.750

Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til

Gjør de endringene du kan trives med og leve med, dette er en livsstilsendring, ikke en «quick-fix». Spis regelmessig og vær bevisst på det du spiser. Lag deg gode vaner som er enkel for deg å følge i hverdagen.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Roede-metoden er lett å følge, for du spiser vanlig mat og tilrettelegger etter eget behov. Du blir mer bevisst hva du spiser og putter inn i munnen, og du får mye kunnskap om både mat og mosjon og velvære. Ikke bare det men du får en heia-gjeng!! Det er viktig å ha støtte i denne livsstilsendringen!

Mine aktivitetstips: Det å lage en avtale med en venn/nabo om å møtes for å trimme/gåtur sammen kan være like så bra som et trenings studio. Bare det å være aktiv det gjør det lettere å spise riktig.

SPESIALTILBUD! Kjøp et Roede-program for hele høsten og vi garanterer deg en sunnere vekt, økt overskudd og nye vaner som varer. Du får oppfølging med 16 kursmøter og tilgang til Roede-app’en helt frem til januar 2020. Vi tar folkehelsen på alvor og gir en skikkelig sunnhetsrabatt (det gis ikke tilleggsrabatter på dette kurset).

Du vil få kr 300,- i rabatt dersom du kjøper et nytt kurs før ditt forrige kurs er avsluttet (gjelder ikke prøvetime eller kurs med fast abonnent). For Hold vekten-kurs er rabatten kr 500,-. Du vil se riktig pris i kassen når du er innlogget.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon