Roede - nye vaner som varerSted: Bryn Sentret, 5etg
          Oslo
Kursadresse: Øsentensjøveien 79, 0667 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Onsdager kl 17:30 - 19:00 eller kl 19:00 - 20:30
Torsdager kl 11:00 - 12:30 eller kl 17:00 - 18:30
Varighet: 16 ganger
Pris: 4.750

Vi tilbyr kurs i nye vaner som varer, et spesialtilbud. Kjøp et Roede-program som garanterer deg en sunnere vekt, økt overskudd og nye vaner som varer.

Gjør de endringene du kan trives med og leve med, dette er en livsstilsendring, ikke en «quick-fix». Spis regelmessig og vær bevisst på det du spiser. Lag deg gode vaner som er enkel for deg å følge i hverdagen.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Roede-metoden er lett å følge, for du spiser vanlig mat og tilrettelegger etter eget behov. Du blir mer bevisst hva du spiser og putter inn i munnen, og du får mye kunnskap om både mat og mosjon og velvære. Ikke bare det men du får en heia-gjeng!! Det er viktig å ha støtte i denne livsstilsendringen!

Mine aktivitetstips: Det å lage en avtale med en venn/nabo om å møtes for å trimme/gåtur sammen kan være like så bra som et trenings studio. Bare det å være aktiv det gjør det lettere å spise riktig.

SPESIALTILBUD! Kjøp et Roede-program for hele høsten og vi garanterer deg en sunnere vekt, økt overskudd og nye vaner som varer. Du får oppfølging med 16 kursmøter og tilgang til Roede-app’en helt frem til januar 2020. Vi tar folkehelsen på alvor og gir en skikkelig sunnhetsrabatt (det gis ikke tilleggsrabatter på dette kurset).

Du vil få kr 300,- i rabatt dersom du kjøper et nytt kurs før ditt forrige kurs er avsluttet (gjelder ikke prøvetime eller kurs med fast abonnent). For Hold vekten-kurs er rabatten kr 500,-. Du vil se riktig pris i kassen når du er innlogget.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon