Roede med babySted: Bryn Sentret, 5etg
          Oslo
Kursadresse: Øsentensjøveien 79, 0667 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager 12:30
Varighet: 8 ganger
Pris: 2.750

Vi tilbyr Roede kurs med baby. Roede Med Baby er kurset for deg som nylig er blitt mor. Ammer du, er det naturlig å fokusere på sunt kosthold og hjelpe kroppen ned i vekt. På dette kurset tar du med babyen din.

Innhold:
Det er naturlig å gå ned i vekt når du ammer, men hvor mange kilo man går ned i løpet av denne perioden kan variere mye. Det er nok ikke alle som opplever at kiloene gradvis forsvinner av seg selv, og mange må «hjelpe litt til» for å bli kvitt dem. Roede-metoden er godt forenlig med amming – så lenge du spiser nok.

Vi anbefaler ikke nybakte mødre å slanke seg de første månedene etter fødselen, men heller se an om de får en naturlig vektnedgang. Får du det, trenger du ikke å begynne på kurs. Hvis vektnålen derimot står bom stille, og du har for mange kilo på kroppen, kan du begynne på et av våre kurs. Det kan være en fordel å vente til barnet er 1/2 år og ikke lenger fullammes. Men husk at dette kurset passer veldig godt for alle som ønsker å lære om sunt kosthold, selv om vekten går nedover!