Roede drop-inSted: Bryn Sentret, 5etg
          Oslo
Kursadresse: Øsentensjøveien 79, 0667 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 8 ganger
Pris: 2.750

Roede Drop-in er for deg som kjenner Roede-metoden fra før og som ikke ønsker å delta på kursmøter, men som gjerne vil møte kursleder for oppfølging en gang pr uke

Hvert møte varer 10-15 minutter. De første kursmøtene må du beregne noe mer tid slik at du rekker å få god innføring i kursopplegget. Bruk kursperioden til å innarbeide gode vaner og fortsett med de. Du får personlig veiledning, råd og tips i forhold til de mål du setter deg for riktig kosthold og økt aktivitet. Det er en fordel at du har god kjennskap til Roede-metoden.

Hvorfor velge Roede Drop-in?
Når du ikke har anledning til å være tilstede på møtene, men har behov for å møte kurslederen til veiesamtale en gang per uke.

Drop-in gjør at du ikke behøver å la deg stoppe av at du ikke kan være tilstede på kursmøtene. På kurset møter du en kursleder som brenner for sunn livsstil og som gjerne hjelper deg i gang.

Gull-medlemskap i kursperioden

Gjør de endringene du kan trives med og leve med, dette er en livsstilsendring, ikke en «quick-fix». Spis regelmessig og vær bevisst på det du spiser. Lag deg gode vaner som er enkel for deg å følge i hverdagen.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Roede-metoden er lett å følge, for du spiser vanlig mat og tilrettelegger etter eget behov. Du blir mer bevisst hva du spiser og putter inn i munnen, og du får mye kunnskap om både mat og mosjon og velvære. Ikke bare det men du får en heia-gjeng!! Det er viktig å ha støtte i denne livsstilsendringen!

Mine aktivitetstips: Det å lage en avtale med en venn/nabo om å møtes for å trimme/gåtur sammen kan være like så bra som et trenings studio. Bare det å være aktiv det gjør det lettere å spise riktig.

SPESIALTILBUD! Kjøp et Roede-program for hele høsten og vi garanterer deg en sunnere vekt, økt overskudd og nye vaner som varer. Du får oppfølging med 16 kursmøter og tilgang til Roede-app’en helt frem til januar 2020. Vi tar folkehelsen på alvor og gir en skikkelig sunnhetsrabatt (det gis ikke tilleggsrabatter på dette kurset).

Du vil få kr 300,- i rabatt dersom du kjøper et nytt kurs før ditt forrige kurs er avsluttet (gjelder ikke prøvetime eller kurs med fast abonnent). For Hold vekten-kurs er rabatten kr 500,-. Du vil se riktig pris i kassen når du er innlogget.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for deg som har gått på Roede-kurs tidligere og som ikke har tid til eller ønske om å følge et Roede Standardkurs.