Rideferie i Sør-Afrika - Ridesafari MoolmanshoekKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Utlandet, Sør-Afrika
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 dager
Pris: fra 12.900

Vi tilbyr ridesafari i Sør-Afrika. Denne ferien er på et privat reservat i flotte omgivelser, omgitt av Witteberg fjellene som en hesteko. Disse fjellene er noen av de høyeste i Sør Afrika. Reservatet har en rekke ville dyr og stedet er en opplevelse for heste elskere, med over 300 hester på gården.

Innhold:
Her avler de selv de prisbelønte sør afrikanske Boerperd og Arabiske hester som brukes til distanse ritt. Under oppholdet på Moolmanshoek kan du ri en fremtidig distanseritt Champion eller en som tidligere har vært en mester. Moolmanshoek viltreservat er på 3.300 mål og ligger ca 35 km fra grensen til Lesotho. Wittenberg fjellene som omgir området som en hestesko har sin høyeste topp på ca 2.400 m, som er det tredje høyeste fjellet i Sør Afrika. Reservatet har en variasjon i dyreliv som inkluderer springbukk, villsvin, sebra, elan og mange andre arter som er hjemmehørende til området.

Moolmanshoek er en av de få plassene i Sør Afrika hvor du finner meerkats (surikater). Det er mere enn 230 fuglearter i reservatet og det er et bredt utvalg av planter som vokser på fjellsider og i de vakre skogkledde ravinene. Moolmanshoek er en heste elskers paradis. De avler de prisbelønte Sør Afrikansk Boerperd og Arabiske distanseritt hester. Totalt mere enn 300 hester har Moolmanshoek som sitt hjem hvor de har blitt avlet, trent og ridd. Moolmanshoeks hester har vært de best rangerte distanseritt hestene i verden i 2007 og 2008. Under oppholdet kan du ri en fremtidig Champion eller en som er pensjonert.

Nyt lange galopper, enten på slettene blant dyrelivet eller opp mot fjellene. Du kan også ri gjennom flokker av unge hester som er oppvokst vilt i fjellene. For ikke-ryttere er det mulighet for noen fine fotturer i området på reservatet og opp gjennom fjellpass til flere høye fjelltopper. Det er mulighet for blant annet fluefiske og være med på safari med bil - også nattsafari. På enkelte tider av året kan det være mulig å delta på distanseritt, enten på Moolmanshoek eller i nærheten. Vennligst spør om mere detaljer hvis dette er interessant for deg.

Annet:
• Ridenivå: nybegynner til erfarne ryttere
• Åpent hele året
• Bestemte datoer og private grupper
• 7 netter / 6 dager ridning
• 5 - 6 timer ridning hver dag
• Vektbegresning ca 95 kg

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker rideferie i Sør-Afrika

Vis flere tilsvarende kurs: