Ribbeverksted



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen ,2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.500

Våre kokker viser deg suksessfaktorene for å lage den ultimate ribben. Vi vil demonstrere to forskjellige måter å tilberede ribben på. Kurset tar også for seg variert tilbehør som pølser, kål, saus mm. Vi viser deg tips og triks til hvordan man bruker det som er igjen neste dag

Våre kokker viser deg suksessfaktorene for å lage den ultimate ribben.
Vi vil demonstrere to forkjellige måter å tilberede ribben på.
Kurset tar også for seg variert tilbehør som pølser, kål og saus.
Vi viser deg tips og triks til hvordan man bruker det som er igjen neste dag.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Lån av forkle
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-20 personer


Slik gjennomføres kurset:

Det serveres litt mat ved ankomst før en gjennomgang av kvelden
Grundig demonstrasjon av to forskjellige måter å tilberede ribbe
Deltakerne får demonstrert, samt være med å tilberede tilbehøret til ribben
Kurset avsluttes med tips til bruk av gårsdagens ribbe


Etter kurset har du lært:

To måter å tilberede ribbe og svor
Passende garnityrer og tilbehør
Deilige måter å bruke opp restene av ribben

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.

Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Målgruppe for kurset

Antall deltagere: 12 - 22 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Lån av forkle
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Vis flere tilsvarende kurs: