Autodesk Revit Structure i Asker

Revit videregående kurs for armering

Vi tilbyr kurs om Revit for armering på videregående nivå. Hensikten med kurset er å gjøre deg i stand til å bruke armerinsgsverktøyene i Revit samt lage armeringstegninger og bøyelister ved hjelp av verktøyene som ligger i Revit-applikasjonen Focus RAT Bygg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 dag 5.800 kr

Automatisk beriking av BIM-modeller - nettkurs

Online-kurset omhandler metode for å automatisk tilskrive modellobjekter parametrisk data basert på plassering i modell. Hvis du arbeider med prosjektering og syntes informasjonsberiking er en tidkrevende oppgave kan dette kurset være noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 timer 2.190 kr

NETTKURS - AutoCAD, Inventor, Revit, Autodesk, Microsoft, BIM

GeT Everything NTI tilbyr eLæringkurs av høyeste kvalitet. Uansett hvilket kurs du velger har du tilgang til dem 24/7 i 1 år (365 dager). Med elæringskurs velger du selv ditt tempo i læringen, og om du vil lære gjennom kombinasjon av å se, lese, lytte og teste selv – eller hvorfor ikke en kombina

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 4.500 kr

Revit Structure basis 1

Vi tilbyr kurs i Revit Structure basis 1. Du vil få en en grunnleggende kjennskap til å arbeide med Revit Structure, og til prosessen i samarbeidet med en arkitekt basert på Revit med dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager 11.460 kr

Revit videregående kurs for armering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om Revit for armering på videregående nivå for bedrifter. Hensikten med kurset er å gjøre deg i stand til å bruke armerinsgsverktøyene i Revit samt lage armeringstegninger og bøyelister ved hjelp av verktøyene som ligger i Revit-applikasjonen Focus RAT Bygg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Revit videregående kurs for armering - online

Vi tilbyr onlinekurs om Revit for armering på videregående nivå. Hensikten med kurset er å gjøre deg i stand til å bruke armerinsgsverktøyene i Revit samt lage armeringstegninger og bøyelister ved hjelp av verktøyene som ligger i Revit-applikasjonen Focus RAT Bygg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.800 kr


Område

Kategorier