Revit Structure - Basis 2 - bedriftsinterntKursarrangør: NTI AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i Revit Structure - Basis 2 for bedrifter. Formålet med dette kurset er å gi kursdeltakeren en merverdi innenfor bransjerelaterte arbeidsoppgaver. Kurset gir en dypere forståelse for hvordan det arbeides med Revit Structure.

Innhold:
Med utgangspunkt i den grunnleggende forståelse av Autodesk Revit Structure ser vi nærmere på funksjoner som gir mulighet for å utføre mer avanserte oppgaver, og som gjør Revit Structure unik i forhold til andre prosjekteringsverktøy. Det utarbeides en detaljert fundamentplan, samt tilpasning av den analytiske modell.

Det kan skapes et stort overblikk i forbindelse med renovering og etappeoppdelte oppgaver. Det arbeides med forskjellige designforslag i et prosjekt. En stor del av kurset er "Family Modelling", "Parameters" og "Work Sharing". I tillegg sees det på de Extensions som ligger gratis for subscription-kunder til Revit Structure.

Kurset er en kombinasjon av teoretisk gjennomgang og praktiske øvelser. På kurset vil det bli delt ut kursmateriale til støtte for undervisningen. Etter kurset vil kursdeltakeren ha kjennskap til avanserte metoder til prosjektering i Revit Structure i henhold til analysemodellen, designforslag, renovering, etappeoppdelinger, samt til Revit Extensions.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Kurset handler om konstruksjoner i stål og betong og er rettet mot den som arbeider med bærende konstruksjoner.

Forkunnskaper:
• Revit Structure Basis 1