Retorikkurs i Italia



Kursarrangør: RetoRingdal
Sted: Como
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 4 dager
Pris: 23.900
Neste kurs: 27.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Lær retorikk på vårt populære kurs i Italia! Med vakre Comosjøen som ramme tar vi hvert år et dypdykk inn i retorikkens verden. Her møtes alt fra kommunikasjonsdirektører, statssekretærer, ordførere, leger, rådmenn og språkentusiaster til retorisk høyfjellstrening.

Om retorikkurs i Italia
På våre retorikk-kurs vil du merke en kraftig forbedring av din innsikt om hva som overbeviser – og hvordan du selv kan bli en enda bedre utgave av deg selv. Både de som er gode – og de som trenger starthjelp, vil oppleve at våre kurs hjelper kraftig. Både på kvalitet og mot.

Det vakre Como i fantastiske omgivelser og med faglige forelesninger du kan glede deg over både i ditt yrkesliv og privat. Her lærer du formidling og overbevisningens kunst, både teoretisk og praktisk. Og du lærer sammen med andre i støttende omgivelser.

Målgruppe:
Dette er kurset for deg som ønsker å forstå hvordan du med enkle grep kan bygge opp og framføre en argumentasjonsrekke. Du blir mer effektiv i møter, i relasjoner med ansatte, på avisenes forsider, eller når du skal presentere en sak i TV eller andre medier. Retorikken er den gamle greske taleteorien som stadig er like levende og virksom. Her kan du øve inn formelen, og prøve den ut i et støttende fellesskap!

Prisen inkluderer:
Kurs, fullpensjon 3 netter, busstransport og diverse arrangementer.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
“Behovet for å være tydelig, men samtidig inkluderende og venn med de jeg forhandler med eller taler til har vært en mangelvare hos meg. Jeg har lagt meg til en uvane der jeg er unødig kort, samtidig som jeg blir oppfattet som konfliktorientert - fremfor dialogsøkende og tillitsskapende. Kurset i Brunate har vært et skjellsettende vendepunkt for hvordan jeg oppfatter det å tale eller diskutere med andre. Kursets to ledere utfyller hverandre på en optimal måte og plukker med letthet av mine unoter, samtidig som de gir konstruktive tilbakemeldinger på hva og hvordan jeg bør justere meg. I tillegg gir kursstedet og deltakerne en nydelig ramme der man lærer av hverandre og nyter noen herlige sosiale dager på landsbygda over Comosjøen.”
— Heine Strømme, Daglig leder, Palmesus

“Ringdals kurs i Italia er en sann opptur! Retorikkens hemmeligheter i sentrum, formidlet med engasjement, innsikt og lekenhet av kurslederne, og utøvd med skrekkblandet fryd og begeistring av deltakerne. For Kjell Terje Ringdal og makker Frank Jørstad klarer på forunderlig vis å gjøre det komfortabelt utenfor komfortsonen. I Brunate ble vi inspirert til å strekke oss litt lenger, til å gutse og til å ta sats, vel vitende om at nye venner sto på sidelinja og heia. For der, i høydene over Como-sjøen, ble vi også en skikkelig sammensveisa gjeng. Nydelige omgivelser, et kurs prega av kreativitet, varme og humor, - og god mat og vin attpå. Dette er rett og slett de beste rammer for å lære overbevisningens kunst. Jeg er overbevist!”
— Ingrid Kvammen Ekker, Seniorrådgiver, Utenriksdepartementet