Reiki 1 kurs online



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 10-16
Varighet: 1 dag
Pris: 2.400

Et Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får Reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Et onlinekurs gir deg muligheten til å sitte hjemme hos deg selv og likevel få både aktiveringen og kunnskapen du trenger for å kunne bruke Reiki på deg selv og andre.

Innhold:
Vi går igjennom essensen av Reiki 1. Du får Reiki aktivert i hendene. Du lærer hvordan du bruker det og hva Reiki er. Du lærer å gjøre en egenbehandling, en full behandling av andre, i tillegg til en rekke andre måter å bruke Reiki: På planter, dyr, maskiner, akutte skader, steder som gjør vondt etc. Det blir gode pauser underveis og en god lunsjpause.

Minimalt tid på nett
På forhånd og underveis får du tilgang til deler av kursinnholdet på lyd og video. Dette er viktige deler av kurset som du må lytte til og se på egenhånd, før og etter kurset. Kurset inneholder en komprimert og fullgod utgave av et helgekurs. Det blir mange praktiske øvelser underveis. Vi logger oss av nettet når vi gjør øvelsene, dermed bruker vi minimalt med tid på nett.

Undervisningen vil foregå på Skype. Du vil få link med invitasjon. Er du usikker på hvordan det virker kan vi teste det ut på forhånd.

Kurset går over to kvelder fra 17-20

Litt om Reiki:
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten via Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. Reiki praktiseres av mennesker over hele verden. Mikao Usui mente selv at verden ville bli et fredeligere sted hvis alle hadde Reiki i hendene. Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner.

Litt om kursholder:
Liv Seiff er Reikimesterlærer som underviser i Usui / Hayashi / Takata-tradisjon. Hun holder workshoper en gang i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av Reikimestere og Reikimesterlærere. Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble Reikimester i 2009, en utdannelse som tar 1-2 år. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, og er nå selvstendig Reikimesterlærer.

Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære Reiki 1

Pris:
2.400,-

Forkunnskaper:
Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner

Annet:
Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max to ganger). Ved avlysning er kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 relatert.