Reiki 2 kurs helg



Sted: Oslo Teatersenter
          Oslo, Tøyen
Kursadresse: Hovinveien 1, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 0930-1630
Varighet: 1 helg
Pris: 4.000

På et Reiki 2 kurs du går videre på Reikiveien. Og det er nå det blir virkelig magisk. Alt du lærte på Reiki 1 kurs blir enda sterkere på Reiki 2. Reiki 2 er et rått selvutviklingsverktøy. Du lærer tre symboler, hvert av symbolene har mange praktiske bruksområder.

Innhold:
Du lærer å gi Reiki på avstand, ved å kombinere de tre symbolene. Det kalles en Reikisending. Du kan sende Reiki til deg selv, andre, planter og maskiner - men også til fortid, fremtid, en kroppsdel eller et chakra. Praktisk og supersterkt. Egenbehandlingen, nå med symboler, blir fire ganger så sterk. Du lærer øvelser som får fart på chakraene, traumebehandling og arrbehandling. Det blir gode delingsrunder, mange praktiske øvelser - og mye mer å lære enn på Reiki 1. Det må gå minst en måned mellom Reiki 1 og Reiki 2. Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.

Litt om kursholder:
Liv Seiff er Reikimesterlærer utdannet i The Reiki Network, i Usui / Hayashi / Takata-tradisjon. Hun holder workshoper to ganger i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av Reikimestere og Reikimesterlærere. Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble Reikimester i 2009. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene. Reikimesterutdannelsen tar 2 år. Nå er hun selvstendig Reikimesterlærer.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Reiki 2 kurs

Forkunnskaper:
Du må ha gått på Reiki 1 kurs
Det må ha gått minst en måned mellom Reiki 1 og Reiki 2

Pris
4000,-

Kursbevis:
Når du har tatt kurset får du kursbevis og kan repetere for 400,-

Annet:
Kursavgiften er kun refunderbar hvis kurset avlyses (unntatt hvis avlysningen er Covid-19 relatert). Ved sykdom kan kursavgiften flyttes til et senere kurs (max 2 ganger).

Litt om Reiki:
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten via Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. Reiki praktiseres av mennesker over hele verden. Mikao Usui mente selv at verden ville bli et fredeligere sted hvis alle hadde Reiki i hendene. Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt, har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner. Min retning har følgende nivåer: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reikimester og Reikimesterlærer.