Reiki 1 kurs helg



Sted: Oslo Teatersenter
          Oslo, Tøyen
Kursadresse: Hovinveien 1, 0576 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 0930-1630
Varighet: 1 helg
Pris: 2.400
Neste kurs: 17.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Et Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får Reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Dette kurset varer en helg, en perfekt mulighet for masse erfaring, gode samtaler også i pausene og nye venner med samme interesse.

Innhold:
Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt.

Det blir gode delingsrunder, i tillegg til mange praktiske og avslappende øvelser. En fantastisk gave til deg selv og omgivelsene dine. Du lærer essensen av Reiki: Å gi deg selv en egenbehandling.

Derfor aller viktigste i Reiki er egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner. Reiki er verdens enkleste healingteknikk som er superenkel å lære og superenkel å bruke. Reiki passer for absolutt alle og varer livet ut. Reiki er heller ingenting du er født med eller kan lese deg til. Reiki må aktiveres. På Reiki 1 kurs får du fire innvielser som gjør Reiki permanent.

Litt om kursholder:
Liv Seiff er Reikimesterlærer som underviser i Usui / Hayashi / Takata-tradisjon. Hun holder workshoper en gang i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av Reikimestere og Reikimesterlærere. Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble Reikimester i 2009, en utdannelse som tar 1-2 år. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, og er nå selvstendig Reikimesterlærer.

Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære Reiki 1

Pris
2400,-

Forkunnskaper:
Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner

Annet:
Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max to ganger). Ved avlysning er kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 relatert.

Litt om Reiki:
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten via Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. Reiki praktiseres av mennesker over hele verden. Mikao Usui mente selv at verden ville bli et fredeligere sted hvis alle hadde Reiki i hendene. Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner. Min retning har følgende nivåer: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reikimester og Reikimesterlærer.