Reiki I -Grunnkurs lørdag 27 og søndag 28. april 2024



Sted: Nesodden og eller Oslo, avhenger av antall deltakere
          Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: 3000

Reiki I grunnkurs. Du lærer hvordan du kan bruke Reiki i hverdagen på deg selv og på andre. Du blir innviet i Reiki Grad 1. Vi har treff for Reiki utøvere med jevne mellomrom, Du er hjertelig velkommen til å delta. Ta kontakt for dato..

REIKI betyr Universell livskraft eller Livsenergi og er en Japansk healing metode hvor du lærer å ta i bruk egne healing evner. .
Det kreves ingen forkunnskaper for å lære Usui Reiki

Reiki energien hjelper kroppen til selv å ordne opp, løse opp blokkeringer og spenninger, balansere energier, rense ut avfallsstoffer, roe ned ved stress og søvnløshet mm. Reiki er en teknikk som alle kan lære seg uten forkunnskaper. Energien virker fysisk, psykisk, mentalt og åndelig er er ikke tilknyttet noen religion. Reiki fungerer like bra når man behandler seg selv som andre, og kan brukes på mennesker, dyr og alt levende rundt oss. Energien formidles via hendene.

Når du har gått et Reiki kurs har du fått aktivert energien for livet. Jo mer du bruker Reiki jo sterkere blir energien. Når du bruker eller gir Reiki, gir du ikke av din egen energi, du får tvert i mot energitilskudd så det rekker til den du behandler og deg selv. Det er viktig at vi åpner opp for Reiki energien i takt med vår egen utvikling. Tradisjonell Japansk Reiki er derfor delt inn i tre kurs.

På kurset i Reiki 1 lærer du å bruke Reiki teknikken på deg selv, men også på andre.
Du blir innviet i Reiki. Dagen inneholder meditasjon, innvielse, mye praktisk trening i å utøve Reiki på deg selv og andre, historien til Reiki og teori for praktisering.

Ønsker du å gå videre etter Reiki I kurs underviser jeg i alle Reiki nivåer. Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3. Jeg gir også Reiki lærerutdannelse til den som ønsker å bli Reiki lærer.

Lærerkurs - Ønsker du å undervise i Reiki? Kurs settes opp etter avtale.

Målgruppe for kurset:
Reiki Grunnkurs (1) er også egnet for de som ønsker å repetere tidligere kurs i Reiki. Dette kurset gir mulighet til å bygge på med Reiki 2 og Reiki 3.