Reiki Healing kurs - nivå 1 og 2



Sted: Åsane
          Hordaland, Bergen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: For kurs som går lørdag og søndag: klokka 11.00 - 17.00
Varighet: 12 timer
Pris: 4990

Reiki nybegynner kurs - nivå 1 og 2 GRUNNKURS I REIKI HEALING: Dette er et grunnkurs i Reiki hvor du får en bred innføring i hvordan man kan bruke Reiki til å ta vare på egen helse og skape et bedre liv. Hos Reikiklinikken får du Reiki nivå 1 og 2 samlet i samme kurs.

REIKI HEALING KURS:
Ingen forkunnskaper nødvendig. Alle kan lære Reiki Healing. Kurset er for nybegynnere Og de som vil friske opp Reiki kunnskapen sin. Altså et nybegynner kurs, eller for deg som allerede bruker healing, men som har lyst å lære mer om hvordan man kan benytte Den universelle energien og lære Reiki Healing.

Har fått mange tilbakemeldinger fra folk som har gått på kurs med meg. Alle har vært glad for at de tok steget og lærte seg Reiki. Så for dere som går og lurer på om dere har varme hender: på dette kurset får dere lære å bruke energien, stole på den og bli fortrolig med den.

Reiki er en healingsform, som alle mennesker kan lære.
Behandlingsmetoden stammer fra en gammel japansk healing teknikk. Reiki healing er ment å gi ny energi til kropp og sjel og skal rense kroppen for gift og avfallsstoffer.

Vi tilbyr kurs i Usui Reiki 1 og 2 -
Lær å ta i bruk dine egne healende evner.
Lære om aura (energifeltet) chakra (chakra balansering) healing av på deg selv, Fjernhealing og flere healing teknikker.

Reiki 1 og 2
Dette er det grunnleggende trinnet som setter deg i stand til å gi healing til deg selv og andre. Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess,
hvor en ved håndspåleggelse, kanalisering av energi til energifeltet og energi kroppen vår /energi balansering, og igjennom Reiki healing lignende metode søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet så vel fysisk, psykisk, emosjonelt og åndelig.

Healing er en naturlig evne som kan videreutvikles og styrkes. En felles kilde for den helbredende livskraft, en kilde som representerer kjærlighet, intelligens, sannhet og visdom. Bevissthetens åndelige eller ikke-fysiske dimensjon anses som en naturlig og integrert del av livets eksistens.

TILBUDSPRIS PÅ KURS FREM TIL JUL:
Pris Kr 4990,-

Inkluderer både nivå 1 og 2 i Reiki Healing.
Grunnkurs i Reiki Healing.

Inkluderer også studiemateriell
Teoretisk og praktisk Undervisning
Diplom ved gjennomført kurs
Servering av kaffe og te.

Husk ta med matpakke og skrivesaker.

Arrangeres av Reikiklinikken Healing
Og undervises av Reiki Master og
Reiki Healer Lærer Tine Fonn
Telefon: 95038444

Reiki healer lærer fra Reikiklinikken er utdannet Reiki Master, Reiki Healer Lærer, og Godkjent healer igjennom Det Norske Healerforbundet. Har også VEKS- kurs,
og mange års erfaring innen det alternative og spirituelle. Bla. Medium studium, pendel forståelse, kunnskap om krystall Healing, regresjon terapi, visuelt ser også energier/ auraer. Har også gått på Marta Lovises Astarte utdanning, For å nevne noe.
Har drevet med Reiki Healing siden 2006.

VELKOMMEN TIL REIKI HEALING KURS