Reiki kurs i Skedsmo / Lillestrøm

Reiki er en healingsform, som alle mennesker kan lære. Behandlingsmetoden stammer fra en gammel japansk healingteknikk. Reikihealing er ment å gi ny energi til kropp og sjel og skal rense kroppen for gift og avfallsstoffer. Her finner du kurs både hvis du vil lære å bli reikihealer eller ønsker å lære mer om reiki gjennom behandlingstimer. Ta kontakt hvis du ikke finner reikikurs som passer for deg.

Reiki I -Grunnkurs lørdag 20 og søndag 21. april 2024

Reiki I grunnkurs. Du lærer hvordan du kan bruke Reiki i hverdagen på deg selv og på andre. Du blir innviet i Reiki Grad 1. Vi har treff for Reiki utøvere med jevne mellomrom, Du er hjertelig velkommen til å delta. Ta kontakt for dato..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 2 dager 3000 kr

Magisk Reikisamling

HAr du Reiki i hendene - uansett nivå eller retning er du hjertelig velkommen til å praktisere og mingle med andre Reikivenner en hel dag. Råsterkt og fantastisk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 21.04.2024 1 dag21.04.2024 500 kr

Reiki 1 kurs når og hvor det passer for deg

Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får Reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Dette kurset varer en dag. Jeg holder det på kontoret mitt eller hjemme hos deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag fra 2.700 kr

Reiki 1 kurs online

Et Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får Reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Et onlinekurs gir deg muligheten til å sitte hjemme hos deg selv og likevel få både aktiveringen og kunnskapen du trenger for å kunne bruke Reiki på deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.400 kr

Reiki 1 kurs online in english

Reiki 1 course is a fun and educational course where you get Reiki in your hands and learn how to treat yourself and others with Reiki. You learn what Reiki is and Reiki´s story. We are talking about energy, chakras and how to take good care of yourself. This course lasts two evenings from 17-20.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder 2.400 kr

Reiki 2 kurs helg

På et Reiki 2 kurs du går videre på Reikiveien. Og det er nå det blir virkelig magisk. Alt du lærte på Reiki 1 kurs blir enda sterkere på Reiki 2. Reiki 2 er et rått selvutviklingsverktøy. Du lærer tre symboler, hvert av symbolene har mange praktiske bruksområder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 4.400 kr

Reiki 3 kurs langhelg

Et Reiki 3 kurs tar deg til et helt nytt nivå av Reiki. På Reiki kurs 3 går du dypt på Reikiveien. Kurset fremmer dyp personlig vekst. Selvutviklingen og den åndelige utviklingen øker enormt. Kurset går over en langhelg, tre dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager 7500 kr

Reiki 1 grunnkurs - online

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste. Du får en dypere kontakt med deg selv og et verktøy som på en naturlig måte hjelper deg mot en bedre helse og en bedre flyt i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 2.800 kr

Reiki 1 grunnkurs - på bestilling

Vi tilbyr Reiki grunnkurs privat, på bestilling. Om du som arrangerer kurset, får med deg 3 kursdeltakere i tillegg til deg selv så får du selv kurset for halv pris. Hvis du får med deg 5 kursdeltakere får du kurset gratis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 2.500 kr

Reiki 2 videregående kurs - Online

Er du klar til å ta et nytt skritt på Reiki veien? Reiki "energien" er fortsatt den samme men på dette kurset lærer nye teknikker som forsterker alt det du tidligere har lært og du får tilgang til 3 Reiki symboler som gir deg mange nye muligheter til å jobbe med deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 5.000 kr

Reiki 2 videregående kurs - på bestilling

Om dere er en gruppe på minst 4 personer så kommer jeg gjerne til dere for å holde Reiki kurs på alle nivåer, på norsk, engelsk eller finsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 4.900 kr

Reiki 3 A kurs

Vi tilbyr Reiki kurs 3 A, etter avtale. Dette kurset er til for personlig vekst. Kurset for deg som ønsker å ta del i mesternivået og/eller utforske Reiki på et dypt plan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager 11.000 kr

Reiki mesterutdannelse

Vi tilbyr Reiki mesterutdannelse. Reiki Mester utdannelsen tar minst 1 år der man går i lære og repeterer Reiki 1 og Reiki 2 kurs

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 år Avtales kr

Reido Reiki Koriki - The lucky force symbol

I dette mikrokurset lærer du om symbolet Koriki - The Lucky Force symbol, fra Reido Reiki og hvordan benytte det i din Reikipraksis. Du må tidligere ha fullført minimum USUI Reiki nivå 1 for å kunne ta dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 500 kr

Reiki 1 + 2 for par

Lyst til å lære Reiki healing i mesterklasse sammen med din kjære? Da er dette kurset for dere. Det er online og går over 2 dager hvorav både med videosamtale og egenstudie. Om det geografisk sett er mulig kan det evnt også holdes som kurs med fysisk samling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 dager 5000 kr

Reiki 1 + 2 online

Lyst til å lære Reiki healing i mesterklasse? Da er dette kurset for deg. Det er online og går over 2 dager på Zoom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 dager 6000 kr

Usui Master Reiki lærerutdannelse

Har du gjennomført kurs i alle nivåer og integrert Reiki i så stor grad at det er en naturlig del av dine daglige rutiner? Og er du en som brenner og gløder for Reiki i så stor grad at du gjerne vil dele det med andre? Da har du det rette utgangspunktet for å bli Reikilærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 30000 kr

Reiki Healing kurs - nivå 1 og 2

Reiki nybegynner kurs - nivå 1 og 2 GRUNNKURS I REIKI HEALING: Dette er et grunnkurs i Reiki hvor du får en bred innføring i hvordan man kan bruke Reiki til å ta vare på egen helse og skape et bedre liv. Hos Reikiklinikken får du Reiki nivå 1 og 2 samlet i samme kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12 timer 4990 kr

Reiki Nivå 3 Veien til å bli selvstendig Reiki Healer

Reikimester Kurs - Nivå 3. For å ta Reiki 3 Reikimester kurs må du ha gjennomført Reiki Nivå 1&2. Dette er er et høgre nivå i Reiki som utdanner deg til Reikimester. Du lærer Mester symbol og og blir innviet i den høyeste frekvens i Reiki. Som Reikimester kan du jobbe som Selvstendig Reiki Healer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 6990 kr

Reiki healing trinn 1

Grad 1: Åpning og rensing av energikanalene dine. Lær å ta i bruk dine egne healende evner. Lære om aura (energifeltet) og healing teknikker. Dette er det første og grunnleggende trinnet som setter deg i stand til å gi healing til deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Man kan ta maks 2 grader på ett hel... 3.000 kr

Reiki healing trinn 2

Læren om fjern healing. Samt åpning til en større bevissthet og flere teknikker. For de som ønsker å ekspandere sine evner og forståelse innen healing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Man kan ta maks 2 grader på ett hel... 3.000 kr

Reiki healing trinn 3

Du blir initiert i dine ”Mester energier”. Dette trinnet gir deg tilgang til alle Reiki symbolene, og åpner opp for den fulle Reiki energien. Dette er et trinn for de viderekomne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Man kan ta maks 2 grader på ett hel... 2.000 kr