Reiki 1 kurs når og hvor det passer for deg - Privatundervisning



Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: fra 2.700

Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får Reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Dette kurset varer en dag. Jeg holder det på kontoret mitt eller hjemme hos deg.

Innhold:
Vi går igjennom essensen av Reiki 1. Du får Reiki aktivert i hendene. Du lærer hvordan du bruker det og hva Reiki er. Du lærer å gjøre en egenbehandling, en full behandling av andre, i tillegg til en rekke andre måter å bruke Reiki: På planter, dyr, maskiner, akutte skader, steder som gjør vondt etc. Det blir gode pauser underveis og en god lunsjpause.

I tillegg vil dere få tilsendt lydfiler og videofiler før og etter kurset. Filer du ser og lytter til på egenhånd.

Jeg underviser pedagogisk og morsomt. Du får et verktøy du virkelig kan bruke og ha glede av resten av livet.

På kontoret mitt i Nittedal
Jeg holder Reiki 1 kurs på kontoret mitt i Nittedal på en dag (6 timer). Du velger selv dag: En ukedag eller en lørdag/søndag, eller to kvelder a 3 timer.
1-4 deltakere (Maks 4)*

Hjemme hos deg i Oslo og Akershus
Jeg kommer gjerne hjem til deg i Oslo-området (innenfor rimelig kjørelenge) og holder Reiki 1 kurs på en dag (6 timer). Du velger selv dag: En ukedag eller en lørdag/søndag.
5-10 deltakere (minimum 5)*

Andre steder i landet
Jeg kan også komme hjem til deg andre steder i landet og holde Reiki 1 kurs på en dag (6 timer). Kurset holder jeg på dagtid på en ukedag eller en lørdag/søndag. Stedet må ligge i nærheten av god kommunikasjon til en flyplass, slik at jeg kan reise frem og tilbake samme dag, Det være minimum 6 deltakere.
6-10 deltakere (minimum 6)*

Online
Jeg holder Reiki 1 online på valgfrie to kvelder eller en dag. Minimum 4 deltakere.
4-10 deltakere (minimum 4)*

*beløpet må innbetales samlet

Litt om kursholder:
Liv Seiff er Reikimesterlærer som underviser i Usui / Hayashi / Takata-tradisjon. Hun holder workshoper en gang i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av Reikimestere og Reikimesterlærere. Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble Reikimester i 2009, en utdannelse som tar 2 år. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, og er nå selvstendig Reikimesterlærer.

Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Reiki 1 kurs. Kurset passer for absolutt alle

Kursmateriell:
Du får lydfiler og videofiler.

Forkunnskaper:
Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner

Priser:
2700,- per deltaker
NB! Beløpet må betales inn samlet

Annet:
Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max to ganger). Ved avlysning er kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 relatert.

Litt om Reiki:
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten via Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. Reiki praktiseres av mennesker over hele verden. Mikao Usui mente selv at verden ville bli et fredeligere sted hvis alle hadde Reiki i hendene. Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner. Min retning har følgende nivåer: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reikimester og Reikimesterlærer.

Vis flere tilsvarende kurs: