Reiki 1 grunnkursKursarrangør: Solskinnet
Sted: Stabekk
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Peterhofveien 13, 1369 Stabekk (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 2.800

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste. Du får en dypere kontakt med deg selv og et verktøy som på en naturlig måte hjelper deg mot en bedre helse og en bedre flyt i hverdagen.

Innhold:
På et Reiki 1 kurs blir du "påkoblet" denne energien, og få det "aktivert" i dine egne hender. Etter dette kan du behandle dig selv (og andre) med Reiki helt enkelt ved at vi legger hendene kroppen. Reiki formidles til kroppen og følger fysikkens lover slik at energien blir trukket til de stedene i kroppen som for øyeblikket har størst behov for påfyll. Dette skjer uten at noen tanker regulerer eller styrer Reiki. På en forenklet måte kan man si at du kan lade opp deg selv med hjelp av dine egne hender.

Reiki metoden (egen behandling) innebærer at man jevnlig legger hendene på ulike steder på sin egen kropp, etter et mønster man lærer. En jevnlig sekvens av egen behandlinger hjelper oss til mer trivsel og tilstedeværelse i eget liv. Reiki hjelper til med å løse opp fastlåste energi- og tankemønstre, og bidrar til forandring og healing på alle plan - i kropp og sjel.

Reiki behandling har god effekt på helse, velvære og personlig vekst. Dette gjør Reiki til en fantastisk selvhjelpsmetode for resten av livet, noe som millioner av mennesker over hele verden har glede av.

Vi tilbyr også mulighet for overnatting på fysiske kurs

Målgruppe:
På et Reiki 1 kurs får alle, uansett alder og bakgrunn, tilgang til Reiki. Alle vil få utbytte av Reiki. Reiki hjelper oss akkurat der hvor vi for øyeblikket har størst behov for hjelp. På alle plan, det fysiske, det mentale, det emosjonelle, det sosiale og på det åndelige planet.

Forkunnskap:
Ingen forkunnskaper er nødvendig