Regnskapsmedarbeider studie (heltid)



Kursarrangør: Norges Fagakademi
Sted: Østfold, Fredrikstad
Østfold
Kursadresse: Stadion 7, 1671 Kråkerøy (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning (30 studiepoeng)
Undervisningstid: kl 09:00 - 14:30
Varighet: 6 måneder (3 dager i uken)
Pris: 51.400

Vi tilbyr heltidsstudiet som regnskapsmedarbeider. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.

Innhold:
Det legges stor vekt på praktisk arbeid gjennom opplæringen, og studiet er bygget rundt arbeidsoppgavene en regnskapsmedarbeider utfører. Studiet vektlegger opparbeidelse av praktiske ferdigheter med bruk av informasjonsteknologiske hjelpemidler, og den teoribaserte opplæringen knyttes sammen med bruk av moderne og aktuelle IT-verktøy. Etter endt studie vil du ha forståelse for arbeidet som utføres innenfor regnskaps- og økonomifunksjoner og ha opparbeidet tilstrekkelige kunnskaper og ferdigheter til å kunne utføre daglig regnskaps- og lønnsarbeid i henhold til gjeldende lov- og regelverk.

Praktisk undervisning:
Gjennom studiet jobber du med praktiske oppgaver ved bruk av aktuelle regnskaps- og lønnsprogrammer. Vi benytter det Vismabaserte regnskapssystemet Tripletex i den praktiske opplæringen i regnskap. I studietiden har du tilgang til alle programmer som benyttes i opplæringen uavhengig av om du sitter hjemme eller på skolen. Vi benytter varierte undervisningsformer som klasseromsundervisning, praktiske oppgaver og prosjekter i samarbeid med næringslivet etc. for å gjøre opplæringen mest mulig relevant og variert.

NB! Hvis du tar Regnskapsmedarbeider som nettutdanning og bor i nærheten av et av våre skolesteder, er du velkommen til å bruke våre lokaler når du følger nettundervisningen. Ta kontakt med det enkelte skolested for å få tilgang.

Jobbmuligheter:
Etter fullført studie er jobbmulighetene gode, og tidligere studenter jobber i regnskaps- og lønnsfunksjoner i alle bransjer. Mange uteksaminerte studenter får også jobb som følge av kombinasjonen av regnskaps- og lønnskompetanse og tidligere annen opparbeidet kompetanse. Har du yrkeserfaring fra en annen bransje, kan dette være en fordel for deg, nettopp fordi din bransjekunnskap kombinert med regnskaps- og lønnskompetanse kan være verdifull for bedriften.

Som følge av at vi har utdannet personell til regnskaps- og lønnsfunksjoner gjennom mange år, er det mange som kjenner til oss og kompetansen våre studenter innehar etter fullført studie. Mange regnskapsbyråer, bedrifter og bemanningsselskaper tar derfor kontakt med oss når de har behov for nye medarbeidere.

Påbygningsmuligheter:
Etter fullført utdanning som Regnskapsmedarbeider vil du ha mulighet til å starte på 2. halvår av vår utdanning Regnskapskonsulent.

Lånekassegodkjent:
• Studie er godkjent for både stipend og lån

Søknadsfrist:
• Løpende opptak frem til studiestart

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker heltidsstudiet som regnskapsmedarbeider

Opptakskrav:
• Opptakskrav - både for deg med og uten studiekompetanse / videregående skole. Hvis du er en av dem som mangler fullført og bestått videregående utdanning, ikke fortvil. Fyll ut en søknad på det studiet du kunne tenke deg, og send oss det du har av papirer fra eventuelt skole, jobb etc. Vi vil da vurdere dine muligheter for å kunne studere hos oss.

Du kan søke direkte opptak på studier ved fullført og bestått videregående utdanning, eller du kan bli vurdert ut fra realkompetanse (dersom du ikke har fullført og bestått videregående utdanning). Ved realkompetansevurdering vil vi se på utdanning og arbeidserfaring, og vurdere om denne er tilstrekkelig for å kvalifisere for opptak. Ta kontakt med oss så vil vi vurdere dine muligheter. Alle kan søke og har krav på å få sine muligheter vurdert.

Eksamen / sertifisering:
Etter gjennomført og bestått studie får du tittelen «Regnskapsmedarbeider».