Redningdykkerkurs - PADI Rescue Diver



Kursarrangør: Havsport Dykkersenter AS
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Kjøpmannsgata 41, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 dager
Pris: 4.500

Vi tilbyr redning dykkerkurs - PADI Rescue Diver. Kurs i håndtering av dykkerelaterte problemer og nødsituasjoner er at av de viktigste kursene man som dykker kan ta, og det vil gjøre deg til den beste buddyen man kan ha.

Innhold:
PADI Rescue kurs er et givende og lærerike dykkerkurset. På dette kurset vil din kunnskap og erfaring utvikles utover sportsdykkernivå. Rescue kurset har et alvorlig innhold, men vi legger stor vekt på at undervisningen er engasjerende og morsom. Gjennom et sterkt engasjement og mye praktisk trening vil du også videreutvikle dine ferdigheter som dykker.

Dette inkluderer sertifisering:
Førstehjelpskurs i forbindelse med Rescue kurs kr 850,- inkl. bokpakke og sertifisering.
Leie av dykkerutstyr inkl. tørrdrakt 1000,-
Leie av kun tørrdrakt kr 450,-

Instruktør: -Silje Haugsdal

Forhåndskrav:
Advanced Open Water kurs og minimum 20 loggførte dykk. Alle elever må gjennomføre teorikurset til Padi eLearning. Informasjon om dette finner du mot bunnen av denne siden. Avgiften til teorikurset trekkes ifra kursprisen.

Du må også ha dokumentasjon for gjennomført førstehjelpskurs, basert på hjerte- og lungeredning, innen de siste 2 år. Skulle dette ikke være tilfelle, kan vi tilby førstehjelpskurs i forbindelse med Rescue kurset.



Ta kontakt med oss på Havsport for mer informasjon.
Velkommen på kurs!

Vis flere tilsvarende kurs: