Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer



Kursarrangør: Funky Fresh Foods
Sted: Vi kan holde kurs hjemme hos deg
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: fra 7.000

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Kurslederen Josefine er Norges mest erfarne og profilerte innen raw food, også en av forfatterne til den første norske kokeboken om raw food- RAW. Raw Food trenger ikke å være en livsstil. Uten rett å slett en metode for og tilberede grønt til og bli mer appetitlig, og enklere å tilføre in i et hverdagslig kosthold.

Den vanligste missforståelsen når det gjelder raw food er at det handler om at kun spise raw food, hvilket nødvendigvis ikke er hensiktsmessig. De fleste vil alikevel oppleve store helsefordeler, som økt energi, styrket imunnforsvar og bedre humør, av å tilføre mer rå mat i kostholdet sitt.

Våre to forskjellige helgekurs holdes under høst og vår i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Skien og Kristiansand. «Raw food for alle!» eller «Raw food, dehydrator og superfoods»

Rawfood, dehydrator & superfoods:
Vi lager både enkle og mer avanserte oppskrifter for dehydrator, og viser hvordan du lett kan ta inn super food i hverdagen. Kurset gir også en mer inngående gjennomgang av ernæringslære og helseaspekter ved raw food og super food. Hvis du ikke allerede har kjøpt en dehydrator så blir det også vist hvordan du kan bruke vanlig ovn til å tilberede maten i følge raw food prinsippene.

Som vanlig gis mye tid til felles eksperimentering kursdeltagere og ledere sammen, og du får råd og hjelp til å tilpasse oppskrifter til ditt behov! Vi lager flere typer biffer, boller og burgere, kremost, kjeks, brød, småkaker og mye mer. Alt uten gluten, sukker, egg og meieriprodukter.

Kurset passer deg som er interessert i å lære å lage ny mat, som vill att matlaging skal gå raskest mulig, for deg som er vegetarianer, har allergi eller diabetes, som er opptatt av økologisk og bærekraftig matlaging, og alle dere som søker et sunnere kosthold.

Målgruppe for kurset

Kurset passer deg som er interessert i å lære å lage ny mat, som vill att matlaging skal gå raskest mulig, for deg som er vegetarianer, har allergi eller diabetes som er opptatt av økologisk og bærekraftig matlaging, og alle dere som søker et sunnere kosthold.

Antall deltagere: Fra 3-10 personer